Sekundær Breast Cancer Treatment

Noen ganger brystkreft celler spres fra deres primære området, bli aktiv senere og danne en sekundær brystkreft, også kalt metastatisk brystkreft, et sted i kroppen. Behandling for disse kreftformene varierer fra pasient til pasient, og bestemmes av en lege basert på hvor eller hvordan den sekundære kreft spredning. Faktorer for å finne behandling

En lege vurderer flere faktorer før de bestemmer hvordan å behandle sekundær brystkreft. Den delen av kroppen som kreft spredning er viktig i behandlingen avgjørelsen, og gjennomgå tidligere behandlinger og vite hva som allerede har fungert godt er nyttig. Pasientens generelle helse og om brystkreft overlevende er pre-eller post-menopausal er tatt i. Kreften i seg selv også er tatt hensyn til fordi det er viktig å vite om kreftcellene vokser raskt eller sakte, ifølge Cancer Research UK .
hormonterapi

Når kreftcellene er studert, blir de sjekket for østrogen reseptorer. Celler med mange østrogen reseptorer er klassifisert som ER positivt. Celler som har mange progesteronreseptorer klassifiseres som PGR positiv. Fordi disse kreftformer reagerer på endringer i hormonnivåer, har de en tendens til å svare godt til hormonbehandling, som brukes til å forhindre vekst av kreftceller. Noen av disse behandlingene brukes primært til å blokkere hormoner, mens andre brukes til å øke hormonnivåene, avhengig av hvordan kreftcellene reagerer, ifølge WebMD.

Kreft som er ER eller PGR negative pleier ikke å svare til hormonbehandling.
kjemoterapi

Kjemoterapi er bruk av kreftbekjempende stoffer som er fordelt over hele kroppen enten muntlig eller intravenøst. Ofte er det brukt som behandling av valget for kreft som har spredd seg til lungene eller leveren. Kjemoterapi kan brukes i stedet for hormonbehandling når kreftceller er hormonreseptor negativ, men denne behandlingen omfatter flere bivirkninger enn hormonbehandling.

Blant kjemoterapi er bivirkninger er kvalme og oppkast, håravfall, munnsår, høyere enn normal risiko for infeksjon, blåmerker, blødning og tretthet, ifølge WebMD.
Stråling

Strålebehandling kan målrette kreft i en bestemt del av kroppen, noe som gjør det å foretrekke for kreft som finnes i et område. Ifølge Cancer Research UK, ofte stråling er nyttige ved behandling av sekundære brystkreft når det forekommer i det ben, hjerne eller på huden ved brystområdet. Bivirkninger er vanligvis begrenset til det området som behandles og kan innbefatte rødhet, hevelse eller blemmer i huden, tretthet, lokalt hårtap, svelge problemer og hoste eller pustebesvær, ifølge American Cancer Society.

helse

· Winter Itch Symptoms
· Hvordan Sammenlign høyt blodtrykk medisiner 
· Hvordan å miste kroppsfett raskt 
· Hvordan Les LDL kolesterol Testresultater 
· Hva er Conehead Kissing Bug insektbitt Symptomer? 
· Hvordan Rapporter Røykfrie Brudd 
· Hva er behandlingen for Heavy menstruasjonsblødning? 
· Slik Lavere høye triglyseridnivåer naturlig? 
· Sukkerfri Low-Carb Sunt kosthold 
· Finne Pålitelige Diet Plans