Hvordan behandle blodkreft

Blood kreft har tre hovedformer: leukemi, lymfom og myelomatose. Leukemi er karakterisert ved den uhemmede proliferasjon av blodcellene, mens lymfom er karakterisert ved ukontrollert vekst av lymfocytter (en viktig bestanddel av immunsystemet) og multippel myelom er en form for blod kreft som har sin opprinnelse i de plasmaceller som finnes i benmargen. Dessverre er det ingen fullstendig kur for blod kreft, så den hovedmål for legene er å styre spredning av de maligne celler, og dermed kontrollere smerte og ubehag forbundet med tilstanden. Instruksjoner
en

se etter symptomer på blodkreft for å hjelpe til tidlig diagnostisering og behandling av tilstanden. Vanlige symptomer er høy feber og frysninger, hyppige infeksjoner, hovne lymfeknuter, små røde flekker på huden, lett blåmerker og ekstrem tretthet.
2

Få en kvalifisert lege oppfatning om hvorvidt en benmargstransplantasjon er et levedyktig alternativ for å behandle blodkreft i ditt tilfelle. En benmargstransplantasjon innebærer å erstatte de berørte og unormal stamceller med sunnere seg tatt fra en donor. Blod stamceller er vanligvis plassert i benmargen, så en slik transplantasjon hindrer ofte den påfølgende spredning og metastasering av ondartede celler.
3

Tenk strålebehandling, også kalt strålebehandling. Det innebærer bruk av høy drevet bjelker som gammastråler og X stråler til å fokusere på de ondartede kreftceller. Stråleterapi vanligvis administreres i et sykehus, og kan benyttes i kombinasjon med kirurgi og kjemoterapi eller kan administreres alene.
4

prøve kjemoterapi. Dette innebærer administrasjon av anti-kreft medisiner som interleukin og pacitaxel gjennom årer for å drepe kreftceller.
5

La ditt immunforsvar behandle blodkreft med hjelp av immunterapi. Immunterapi, også kalt biologisk behandling, virker ved å styrke immunforsvaret ditt med kunstige former av normale komponenter i immunsystemet. The American Cancer Society anslår at immunterapi vil anspore fremtidige fremskritt innen behandling av kreft.

helse

· Resveratol Wine 
· The Complete Scarsdale Medical Diet 
· Muscle Builder Diet
· Hvordan gjenopprette fra en Hysterectomy 
· Graviditet Tegn på to uker 
· Hva Medisinsk utstyr er på en Navy Ship? 
· Hva er Botox Laget med? 
· Hva er hensikten med vekttap sentre? 
· Hvordan fungerer fargede kontaktlinser gjøre uten missfarging Your Vision? 
· Multi-infarkt demens g. Alzheimers