Kreft Cures og Fytokjemikalier

Mange medisinske fagfolk og forskere tilskriver økningen i kreft priser som blir sett til de miljømessige faktorene som eksisterer i dag. Andre leger og forskere mener at kosthold er delvis skylden for økningen i kreft de siste tiårene. Disse medisinske fagfolk mener at en kombinasjon av kreft botemidler og fytokjemikalier i kosten er den beste måten å bekjempe sykdommen. Fytokjemikalier Definert

å forstå fytokjemikalier, er det viktig å forstå frie radikaler og antioksidanter. Frie radikaler er normal biprodukt av metabolismen. Når det er en overdreven mengde av frie radikaler i legemet, kan sykdommer som kreft forekomme. Antioksidanter vanligvis nøytralisere frie radikaler, men mange ting kan kaste denne balansen av, inkludert miljøgifter og effekter av aldring. Fytokjemikalier er antioksidanter som kan stoppe denne frie radikaler. Fytokjemikalier finnes i frukt, grønnsaker, bønner, nøtter og te. De er stoffet som forårsaker en matens naturlig forekommende farge. Som en generell regel, er den mer fargerik mat i sin naturlige tilstand, jo flere fytokjemikalier det kommer til å inneholde.
Phytonutrients og Cancer Prevention
p Det er noen forskning som støtter forestillingen om at fytokjemikalier bekjempe kreftceller. Slik forskning oppfordrer mange kreftpasienter og deres leger å kombinere tradisjonell kreftbehandling med en diett rik på fytokjemikalier. Mer forskning er nødvendig for å endelig bevise at fytokjemikalier er avgjørende for kreftbehandling. Men siden spise phytonutrient-rik mat er ikke skadelig kosthold, mange kreftpasienter ser ingenting negativt om å prøve denne sunn diett som en måte å bidra til å befri kroppen av sykdommen.
Oppsummering

kraftige antioksidanter som kalles fytokjemikalier er funnet i matvarer som anses sunt av leger og pasienter likt. Disse matvarer inneholder frukt og grønnsaker, bønner, nøtter og te. Fremskritt i forskningen viser at fytokjemikalier kan holde kreftceller fra forming. Studier viser også konkludere med at fytokjemikalier kan drepe kreftceller. Mens mer arbeid må gjøres på phytonutrient forskning, er det ingen tvil om at mat som inneholder disse antioksidanter er sunt, og bør inntas i anbefalte mengder om en person har kreft eller ikke.
P Dette phytonutrient type spise er ikke bare sunt, det er en smakfull og tilfredsstillende måte å spise og bekjempe sykdom.

helse

· Perifere Aneurisme Symptomer 
· Vanlige organdonasjon Myter 
· Hva slags Doctor Trenger ADHD barn å se? 
· Hvordan lage Fruit Juice 
· Hva er årsakene til mangel på energi i kvinner? 
· Andre måter å forebygge kreft 
· Hvordan behandle spedbarn eller småbarn med en farlig høy feber 
· American Heart Association HLR Trening 
· Liste over Røykfrie Farer 
· Hvor mye bør man forvente å betale for et par av briller?