Perifere Aneurisme Symptomer

En perifer aneurisme er et blodkar som har utvidet, eller er svulmende, i popliteal arterien. Dette kan skje på baksiden av et av benene, et eller annet sted mellom kne og lår-området. Imidlertid kan det forekomme i andre områder som armer. Mange mennesker, noen ganger så mange som to av tre, ikke føler noen symptomer i det hele tatt med denne tilstanden. Imidlertid kan symptomene oppstå og smerter, selv om du er i ro, kan være et slikt symptom. Symptomer

Symptomer som kan oppstå med en perifer aneurisme kan omfatte smerter i en arm eller et ben mens du trener, smerter i en lem mens stasjonær eller hvile, utstrålende smerter, sår på tærne eller fingrene , nummenhet i en arm eller et ben, og koldbrann.
Livstruende symptomer

Denne tilstanden kan også være livstruende hvis halspulsåren er involvert i stedet for knehasecyste arterie. Med halspulsåren, kan symptomene vokse til å omfatte et slag, og hvis arteries i tarmene er berørt, kan symptomene oppleves som påvirker kroppens evne til å fungere skikkelig med avføring.

Nerve-relaterte symptom

Når en perifer aneurisme gjelder press på en nerve i kroppen, eller enda en vene, er det muligheter for at det vil skape symptom av nummenhet. I tillegg kan smerte og hevelse også forekomme under denne spesielle scenario også.
Betydelig

annen mulig symptom på perifere aneurismer er dannelsen av en blodpropp. Siden blodpropp kan stoppe eller forsinke nødvendig blodtilførsel til hjernen og andre deler av kroppen, er dette et viktig og farlig symptom på en perifer aneurysm.Unfortunately, blodpropper oppstår i kroppen, og dermed ikke kan oppdages ved syn eller noe medisinsk blodprøve. Blodpropp deteksjon oppstår når blodpropp begynner å forstyrre interne funksjoner (stoppe blodstrømmen nok til å forårsake smerte eller nummenhet i beina, eller lage brystsmerter eller alvorlig hodepine). Dermed ligger faren for blodpropp i det faktum at det ikke oppdages før det faktisk begynner å bli skape andre problemer.
Hensyn

Å ha en perifer aneurisme i et ben i kroppen din øker sjansene dine for å ha en i det andre benet. I tillegg øker det også risikoen for å ha en aortaaneurisme, som er mer sannsynlig å bust eller brudd enn det perifere aneurisme.

helse

· Helserisiko til å bruke Teeth Whitening Gel 
· Regler for bruk av vernehansker i Kitchens 
· Symptomer på nakkeproblemer 
· Hvordan lære forebygging av tilbakefall Skills 
· Om alkoholrelaterte bilulykker 
· La INSANITY Bestem ditt daglige kalori behov 
· Menopause hetetokter og behandlinger 
· Hvordan bli kvitt en Insect Sting 
· Hva er Tricare Prime? 
· Lav skjoldbrusk problemer