Layatril behandling for kreft

I løpet av 1920, foreslo lege Ernst T. Krebs Sr bruk av Layatril (eller Laetrile) for behandling av kreft. Siden den gang er hvorvidt stoffet en effektiv form for behandling for alle typer kreft har vært stor grad debattert. Identifikasjon

Laetrile er et stoff relatert til vitamin B-17. Det er innhentet gjennom kjemisk endre et stoff som kalles amydalin, som er funnet i skall av aprikos pits og mandel skall.
Funksjon

Tilhengere av Laetrile for behandling av kreft hold at kreftceller dele stoffet i biter, hvorav den ene er en kjemisk lik cyanid, forklarer MayoClinic.com. Når cyanid-type stoff er sluppet, forgifter det og dreper kreftcellene.
Egenskaper

Laetrile er ikke allment tilgjengelig i USA, men er tilbys av noen klinikker i Mexico. Behandlingen er svært dyrt, koster flere tusen dollar per uke, forklarer American Cancer Society.
Expert Insight

Både National Cancer Institute og American Cancer Society forsiktighet at Laetrile er sannsynlig ineffektive for behandling av kreft.
Risks
p Det har vært tilfeller av pasienter som dør av cyanid forgiftning på grunn av Laetrile behandling, advarer American Cancer Society .

helse

· Hjem rettsmidler for nyfødte Gulsott 
· Er det greit å Pop en Fever Blister ? 
· Fordelene med Acai: Hvorfor du trenger å bruke Acai 
· Hvordan få gratis Cosmetic Dentistry 
· Hva gjør du hvis ditt hjerte er racing 
· Falske Blood Pressure Readings 
· Topp Diode Laser Hårfjerning 
· Kjempe tannråte Med Expert Tannlege Austin 
· Tilbake Kirurgi Infeksjoner 
· Hva er B12 Shots?