Er livmorhalskreft kureres?

Livmorhalskreft er bare ett av en myriade av kreft som påvirker den menneskelige befolkning. Celledeling og en unormal vekst i livmorhalsen produsere livmorhalskreft, som er den nedre del av livmoren. Ifølge EHealthMD.com, er rundt 128 000 tilfeller av livmorhalskreft diagnostisert årlig, noe som utgjør seks prosent av alle krefttilfeller hos kvinner. Flere typer av livmorhalskreft eksisterer, men hvis fanget i de tidlige stadier det er nesten 100 prosent kureres. Erkjennelsen Livmorhalskreft

Selv om det er flere måter for folk å oppdage livmorhalskreft, celleprøver tendens til å være den vanligste og mest vellykkede. Siden utviklingen av celleprøve i 1940, har dødeligheten for livmorhalskreft falt nesten 75 prosent, (Healthsquare.com). Den tidligere at livmorhalskreft er funnet, jo høyere overlevelse for den lidende. Ifølge Healthsquare.com, har livmorhalskreft påvises i Stage O (den tidligste fasen) en 100 prosent overlevelse. Livmorhalskreft påvises i Stage IV (den siste scenen) har bare fem prosent overlevelse.
Typer

Tre typer livmorhalskreft eksisterer. Plateepitelkarsinom, den mest utbredte typen, begynner i cellene lining indre delen av livmoren. Adenokarsinom utvikler seg i cellene lining slimete-produserende kjertler i livmorhalsen. Til slutt er det en type som kalles Mixed karsinom, som er en kombinasjon av de to foregående typene.
Kirurgi

En alternativ behandling for livmorhalskreft er kirurgi. Flere typer kirurgi er tilgjengelig, inkludert laser kirurgi, cryosurgery, conization og LEEP. Overlevelsen for denne formen for behandling er 85 til 90 prosent. Disse operasjonene er konstruert for å ødelegge forstadier vev og stoppe celler fra å bli ondartet.
Hysterectomy

Et annet alternativ når du arbeider med livmorhalskreft er en hysterektomi. En enkel hysterektomi innebærer bare fjerning av livmoren, som omfatter livmorhalsen. En radikal hysterektomi fjerner livmor, livmorhals, parametrium, eggstokker, eggledere, øvre vagina og nærliggende lymfeknuter. En radikal hysterektomi er vanligvis bare utføres hvis kreften har spredd seg utover livmorhalsen.
Radiation Therapy

annen alternativ behandling for livmorhalskreft er stråling. Dette omfatter bruken av høy energi røntgenstråler for å ødelegge kreftceller. Ekstern strålebehandling og implantat stråling er de to typer strålebehandling brukes.
Kjemoterapi

Kjemoterapi er en behandling vanligvis reservert for pasienter med kreft har spredd seg utover livmorhalsen eller for de som har kreft har dukket opp igjen etter noen annen form for behandling. En rekke medikamenter administreres enten intravenøst ​​eller oralt og inn i blodbanen for å ødelegge kreftceller.

helse

· Hvordan å miste 15 pund på en uke 
· Hvordan øke stoffskiftet naturlig med B12 piller 
· Matvarer for å bekjempe urinsyre i blodet 
· Sår faresignalene 
· Hvor lenge varer Herpes Siste? 
· Fade lever flekker Med Natural Skin Care Products 
· Bruk av Megace 
· Concussive Syndrome Symptomer 
· Når barnet ditt har en Cold 
· Hvordan redusere CPAP maske hudirritasjon