Er Remission Mulig i livmorhalskreft?

Prognosen for en kvinne med livmorhalskreft avhenger i stor grad på tidlig diagnose. Når kreften er fanget tidlig nok, før den har spredt seg utenfor livmorhalsen, en kur, eller ettergivelse, er fullt mulig. Hvis kreften har spredd seg utover livmorhalsen, er remisjon mindre sannsynlig, men fortsatt mulig. Definisjon

Livmorhalskreft er kreft som former i livmorhalsen, og den nederste delen av livmoren som forbinder livmor med vagina. Mest livmorhalskreft er forårsaket av humant papillomavirus, eller HPV, et vanlig seksuelt overført sykdom. Centers for Disease Control sier at minst halvparten av seksuelt aktive mennesker vil ha HPV i løpet av deres levetid.
Symptomer

Livmorhalskreft generelt presenterer ingen symptomer tidlig i sin utvikling . De vanligste symptomer på livmorhalskreft er unormale vaginal blødning eller tung utslipp. Andre symptomer inkluderer bekkenløsning og smerter under samleie. Hvis du opplever noen av disse symptomene, ringe legen. Du kan ikke ha kreft, men bare en lege kan avgjøre hva som forårsaker symptomene dine.
Diagnose

Alle seksuelt aktive kvinner bør ha en Pap test hver år. En Pap test ser for endringer i cellene i livmorhalsen. Under en Pap test, samler en lege celler fra livmorhalsen og sender dem til et laboratorium for examination.If unormalt er funnet, vil legen vanligvis bestille en biopsi. Under en biopsi, vil en gynekolog fjerne en liten mengde vev for en mer grundig examination.If biopsi avslører kreft, vil legen avgjøre dens størrelse og nøyaktig plassering og hvilket stadium kreften er i. Videre testing kan være nødvendig å gjøre disse pådømmelse.
Stages og behandling

livmorhalskreft har fem etapper, og behandling vil avhenge av hvilket stadium du har. I Trinn 0, er kreftceller lokalisert bare på overflaten av cervix. I trinn 1, er kreft inneholdt til cervix. I trinn 2, har det spredt seg utenfor livmorhalsen, men ikke til bekken vegger eller vagina. I trinn 3, har det spredt seg til den nedre delen av vagina eller bekkenveggen. I Stage 4, har kreften spredd seg til blære, endetarm eller til andre deler av body.Possible behandlinger for livmorhalskreft inkludere flere typer kirurgi, strålebehandling og kjemoterapi. Avhengig av stadium av kreft, og om du ønsker å få barn etter behandlingen kan du og legen din melde deg på en hysterektomi (fjerning av livmor og livmorhals og noen ganger eggstokkene og egglederne) eller en mer konservativ kirurgi som kan bevare din fertil alternativer.
Prognose

Prognosen for en kvinne med livmorhalskreft avhenger av stadium av kreft på tidspunktet for sin discovery.The American Cancer Society sier sjansen for fem-års overlevelse for en kvinne med Stage 1 livmorhalskreft varierer 80-95 prosent. For Stage 2, sjansen for fem-års overlevelse varierer 75-78 prosent. For Stage 3, er sjansen omtrent 47 til 50 prosent, og for Stage 4, faller den til 20 til 30 prosent.
Prevention

Siden 2006 en vaksine heter Gardasil har vært tilgjengelig for å hindre smitte med stammer av HPV-viruset som forårsaker 70 prosent av livmorhalskreft. Centers for Disease Control anbefaler vaksine for alle 11 - og 12-år gamle jenter. Vaksinasjon kan starte så tidlig som i 9 år. The CDC anbefaler også vaksinen for jenter og kvinner i alderen 13 og 26 som ikke tidligere er vaksinert. Vaksinen er levert i en serie på tre skudd. Alle tre er nødvendige for å sikre vaksinen effectiveness.Abstaining fra seksuelle relasjoner vil også hindre smitte av HPV og risikoen for livmorhalskreft assosiert med det.

helse

· Hvordan redusere fremkomsten av Burn arr med over-the-counter produkter 
· Ryggoperasjon risiko og komplikasjoner Del 1 
· Hvordan talsmann på vegne av et sykehjem Resident 
· Hvordan søke om Coventry Medicare Supplement Forsikring 
· Spis mer og gå ned i vekt 
· Sikter På Health Equity Gjennom Public Health 
· Melding Therapy - En oversikt 
· Medisinske koder Definert 
· Årsak For Schizofreni 
· Hvordan å behandle akne Mens gravid