Hva er de typer cellegift agenter?

Kjemoterapi brukes til å behandle omfattende voksende celler. Normalt er celler i kroppen som er programmert til å dø. Når dette genet er skadet, celler fortsette å dele seg og bli til ondartede kreftceller. Kjemoterapi brukes til å ødelegge kreftceller ved å avbryte sin funksjon å vokse. Noen kjemoterapi agenter er planter og naturlig forekommende stoffer og andre er syntetiske kjemikalier. Det er flere kjemoterapi brukes til å behandle kreft, og hver har sine fordeler. Legen din kan endre agenter avhengig av utviklingen av sykdommen, så en liste over mulige kjemikalier er nyttig for pasienten å forstå kjemoterapi agenter. Antimetabolitter

Disse kjemoterapi agenter avbryte den naturlige prosessen med DNA replikering. Den avbrudd av DNA-prosesser fører til at cellen til feil og dø. Antimetabolitter ødelegge nukleinsyrer, som ikke tillate replikasjon av DNA og til slutt føre cellene til å miste sitt genom. Tapet av genomisk instruksjoner forårsaker cellen til å miste evnen til å skape viktige proteiner.
Genotoksiske Drugs

Disse agentene også påvirke DNA. Men de direkte feste til DNA-molekyler og forstyrre enzymer som brukes til å reparere, kopiere og oversette genomisk instruksjoner. Det finnes flere metoder for handling med disse kjemoterapi agenter. Den første er å endre selve grunnlaget for DNA-molekylet, forårsaker dem til å mutere. Dernest interkalerende agenter sette inn i de små områder av DNA-molekyler. Dette forstyrrer oversettelser og replikering. Endelig hemmere forstyrre de prosessene som kopierer DNA og se etter mutasjoner, forårsaker genomet å bli ustabil og dø.
Spindel hemmere

Spindler er liten celle strukturer som bidrar til kromosomene separat under celledelinger. Ved å forstyrre disse celle strukturer, er celledeling skadet og urettmessige mengder kromosomer fordeles i løpet av prosessen. Unormale mengder av kromosomer skaper en ustabil miljø for cellene, og de er ødelagt.
Andre typer agenter
p Det er flere andre typer kjemoterapi agenter. Noen påvirke RNA-molekyler, som er ansvarlig for proteinsyntese. Andre påvirke celledeling ved å interferere med enzymatiske reaksjoner i cellen. For hver kjemoterapi agent, det er en virkningsmekanisme som er spesifikk for den type kreft.
Normale celler

Normale celler påvirkes også av kjemoterapi agenter, selv om ikke så alvorlig. Normale cellene slutter å dele under unormale forhold. Avhengig av hvor ofte divisjon, normale celler dør under kjemoterapi. Celler som de i tarmen, er lever og beinmarg påvirket mest under kjemoterapi, og det er døden av disse cellene som skaper bivirkninger.

helse

· Hawthorn Drugs 
· Tannleger oppdager en ny måte å bekjempe hull, Øre smerter, sår hals, og tan…
· Virkningene av persistente organiske forurensninger 
· Baltimore Boot Camp hjelpe folk få den kroppen de har drømt om 
· Jogging Etter Kiropraktikk Justeringer 
· Avslører at Awesome Change In You Gjennom Color Eye Kontakter 
· Hvordan å gi opp røyking 
· Klare Nicoderm CQ Side Effects 
· Slik gjenoppretter etter Cervical Spine Surgery 
· Menstruasjon Disorders