Sekundære Liver Cancer behandlinger

Sekundær leveren kreft er en type kreft som starter andre steder i kroppen, deretter sprer seg til leveren. Generelt typer kreft som beveger seg til leveren start i bryst, pankreas, tarm, lunge, mage, ovarier eller hud. I enkelte situasjoner blir sekundær leverkreft først oppdaget i leveren, og det er egentlig ikke mulig å finne opprinnelsen til den opprinnelige kreft. Dette kan være fordi den første cancer tumor var for liten til å detektere gjennom medisinsk testing. Behandling

Målet med sekundær leverkreft behandling er å kontrollere kreft for en lang stund, og for å redusere symptomer. De vanligste sekundære leveren kreft behandlinger er kirurgi og cellegift, selv om mange også gjennomgå hormonbehandling eller strålebehandling behandlinger.
Kirurgi

I situasjoner der kreften har flyttet til leveren fra en tarm kreft er kirurgi et godt alternativ. Operasjoner er vanligvis praktiseres når kreftcellene påvirke bare en del av leveren, og det er ingen kreft andre steder i kroppen. I slike tilfeller kan kirurgi ofte helt kurere sekundær leverkreft.
Kjemoterapi

Kjemoterapi er langt den vanligste typen av sekundær leverkreft behandling. I mange tilfeller arbeidet hvis cellegiftbehandling hell for en person lider av den opprinnelige kreft (enten det er lunge, mage, hud eller noe annet), så vil det sannsynligvis fungere godt for den sekundære leverkreft behandling.

Stråling og hormonell behandling

Vanligvis, når hormonell behandling er brukt for sekundær leverkreft behandling, blir de brukt for kreft som oppstår i brystet. Strålebehandling behandlinger er ikke vanlig for selve behandlingen av sekundære leverskader kreft. Imidlertid er strålebehandling svært nyttig for lindrende sykdom, ubehag og smerte forbundet med sekundær leverkreft.
Hensyn

behandlingstilbud for sekundær leverkreft avhenger av en rekke viktige faktorer, blant annet hvilke områder av leveren er berørt av kreft, uansett om kreften har hatt en effekt på andre deler av kroppen og hvor det primære kreft ble plassert.
bilder

helse

· Medikamentell behandling for angst Disoder 
· Hvor lang tid tar det for BHRT å begynne å jobbe? 
· Dosering instruksjoner for Hydroxycut Hardcore 
· Nevropati Laser Behandling 
· Informasjon om Lost Wax Technique i tannkroner 
· Hvordan Stopp Arthritis Pain 
· Proton Strålebehandling 
· KOLS forverring Symptomer 
· Hvordan Freeze Friske grønnsaker 
· Polycystisk ovariesyndrom Behandlinger