Liver Cancer Symptomer

Leveren kreft stammer i cellene i leveren, og det er en form for kreft som er vanskelig å oppdage tidlig. Av den grunn, er prognosen for leverkreft ofte ganske dystre. Leveren kreft er en av de få kreftformer som øker i form av nye diagnoser, ifølge Mayo Clinic. Tidlige stadier av leverkreft vanligvis ikke viser mange symptomer. Når kreften har avansert til mer alvorlige stadier, kan følgende symptomer observeres. Magesmerter

Mange leverkreft pasienter rapporterer smerte i sin øvre del av magen som er konsistent og varer i lange perioder av gangen. Det er vanlig for denne smerten til også stråle ut til ryggen eller skulderen.
Kvalme og Vekttap

Kvalme og oppkast er begge symptomer på leveren kreft, i tillegg til tap av appetitt. Som et resultat vil mange leverkreft pasienter taper vekt på grunn av hyppig oppkast eller mangel på ønske om å spise. Du kan også føle seg veldig full uten å ha spist mye mat.
Gulsott

Gulsott kan også oppstå med leverkreft. Gulsott fører øynene og huden for å ta på seg en gulaktig fargetone og kan også føre til svært mørk urin.
Forstørret Liver

Leveren din kan bli utvidet som følge av leveren kreft, som kan føre til abdominal hevelse eller oppblåsthet. Du kan være i stand til å føle en merkelig masse på din høyre side.
Fatigue

Som mange andre kreftformer, kan leverkreft føre til følelser av trøtthet og svakhet. Alle føler lei på et tidspunkt, men hvis din trøtthet er alvorlig og begynner plutselig uten forvarsel, bør du oppsøke lege.

helse

· Botemidler for Tinnitus 
· Hvordan vet jeg om du har en Tick 
· Ikke-12-Step Alkohol Døgnbehandling Rehab Fasiliteter Anbefalt av AMA 
· Symptomer på hjertesykdom hos barn 
· History of the Electronic tannbørste 
· Aerobic Vs Anaerob trening 
· Hvordan lage en Camping Cot 
· Teknikker for kinesiske poeng i Body Massage 
· Følelsesmessige inntrykket av migrene 
· Tegn og symptomer på følelsesmessig stress