Leverkreft rettsmidler

Leveren kreft stammer i levercellene (også kjent som hepatocytes) og hindrer organ fra å fungere ordentlig. Dette betyr at den stopper utskiller galle og ikke lenger hindrer skadelige stoffer trenger inn i blodet. Selv om leveren kreft er vanlig det oftest utvikler seg i andre deler av kroppen, for eksempel kolon, lunger og bryst, før den spredte seg til leveren. Heldigvis, ulike behandlinger er tilgjengelig for å kurere denne formen for kreft. Kirurgi

Kirurgi er en av de vanligste behandlinger for personer rammet av leverkreft. Imidlertid avhenger av typen av operasjon av den grad av spredning og vekst av kreftceller. Vanligvis er en liten del av den skadede leveren kirurgisk fjernet for å hindre spredning av kreft til andre kroppsdeler. I mer alvorlige tilfeller, må kirurgene fjerne hele leveren og erstatte den med en fra en passende donor.
Narkotika og medisiner

Sorafenib, som selges under merkenavnet navn Nexavar, er et stoff ofte foreskrevet til leveren kreftpasienter og administreres av blir injisert i blodet. Ifølge en Mayo Clinic studien, hjelper stoffet hindrer kreftceller fra regenererende og dermed bidrar forsinke spredningen av sykdommen.
Strålebehandling

Strålebehandling er en annen vanlig metode for behandling, hvorved høy-energi, høy-bølgelengde stråler av lys blir brukt for å minimalisere størrelsen av kreftsvulster og celler, og dermed hindre eller sterkt å begrense spredning og spredning av sykdommen til andre deler av kroppen.

kjemoterapi

Leger ofte foreskrive kjemoterapi til dem som er rammet med leverkreft, injisere stoffer som paclitaxel og Velban direkte inn i kreftceller i leveren, som ødelegger dem og hindrer videre spredning av sykdommen.

helse

· Sykehus Strålevernmyndighetene Utdanning Krav 
· Hvordan vet jeg om et barn trenger mer søvn 
· Slik Rhinestone din egen Boots
· Om Hydroxyurea for sigdcelleanemi 
· Nikotin Overdosering Symptomer 
· Slik unngår du at Telangiectasia Ataksi 
· Hvordan fører jeg opp mer enn én Modifikator på en HCFA krav? 
· Kolitt Behandling og Kosthold Symptomer 
· Detox Diet for diabetikere 
· Føle seg bedre ved Growing Taller.