Symptomer på Advanced leverkreft

Leveren kreft er en tilstand som vanligvis kommer i noen annen del av kroppen og finner veien til leveren over tid. Fordi leveren kreft er normalt en videreføring av en kreft som sprer seg i hele kroppen, er det vanlig for folk som lider av leverkreft å dø innen et år med diagnosen. Pain

En av de vanligste symptomene på avansert leverkreft er sterke magesmerter forårsaket av en stor svulst. Smerten kan stamme på øvre høyre side av magen. Det kan være en verkende og vedvarende smerte, og det kan også være en skarp og brennende smerte. Det kan også stråle ut til ryggen og faller mellom skulderbladene. Smerte kan være merkbar like under høyre side av brystkassen og hvor som helst langs høyre side av kroppen.

Innen magesmerter fra en svulst er tydelig, er det mulig at en stor del av leveren er allerede er infisert med kreftceller, og kreft kan være på randen av å spre seg til andre organer i kroppen. Det er ikke uvanlig at dette skal være den første leverkreft symptom en person opplever, og det er heller ikke uvanlig at dette skal være sent i utviklingen av tilstanden.
Digestive Symptomer

p Som leverkreft fremskritt det kan begynne å påvirke fordøyelsessystemet. En av de vanligste symptomene er tap av matlyst, noe som kan føre til gradvis vekttap og tretthet. Abdominal oppblåsthet og ubehag kan også forekomme.
Gulsott

Når leveren begynner å svikte, galle (den gule væsken som leveren gjør) begynner å lekke inn i resten av kroppen, forårsaker gulsott. Gulsott vil føre til at huden til å ta på seg en gul fargetone og det hvite i øynene blir gult også. Kvalme og oppkast kan følge dette og urin kan slå en mørkere farge.
Fatigue
p Som leverkreft fortsetter å utvikle seg, utvikler tretthet. Det er vanskelig å fokusere eller betale oppmerksomhet, og du kan være svimmel og desorientert.
Diagnose

Leger kan bruke blodprøver som en innledende screening metode for å fastslå om kreften kan være til stede, men for å lage en pålitelig diagnose en biopsi av leveren er nødvendig. For å bestemme den nøyaktige posisjon av kreftceller en lege vil vanligvis bruke et instrument som kalles et laparoskop, som er en liten mikroskop plassert inn i kroppen for å analysere leveren. En angiografi brukes til å fastslå om kreften oppsto i leveren, eller hvis det begynte i en annen del av kroppen.

helse

· Hvordan overvinne en frykt for Kvelende 
· Klindamycin hos barn 
· Hva er Kyphoscoliosis? 
· Verktøy Fotpleie Bruk 
· Malaria og sigdcelleanemi 
· Grunnleggende fakta om kreft 
· Symptomer på sykdom grunn av mugg 
· Hvordan Care for en kjær med multippel sklerose 
· Hva er årsakene til Retrolisthesis ? 
· Lavender Oil Healing