Blood Vessel Cancer

Blodkar kreft er en spesiell form for mykvevssarkom, som er enhver kreft som viser dens opprinnelse som kommer fra det myke vev i kroppen, i dette tilfellet blodkar. Siden blodårene finnes i hele kroppen, denne formen for kreft, oftest referert til som angiosarcoma, kan utvikle nesten hvor som helst, men det vil ofte stammer i magen, armer eller ben. Selv om denne formen for kreft er trolig en av de sjeldneste, ifølge Mayo Clinic, har det noen spesielle egenskaper, symptomer og behandlinger, hvorav de fleste vil være like, selv om de interessante opprinnelse vil være annerledes. Warning Signs

Oftere enn ikke, vil det første tegnet på blodåre kreft være en klump utvikler under huden. Og siden denne form for kreft vil vanligvis begynne i armer eller ben, vil det generelt bli sett eller filt langs disse deler av kroppen. Utover dette, vil blodåre kreft sjelden viser noen symptomer før svulsten har vokst eller kreften har spredd seg.
Symptomer
p Som svulsten vokser med blodåre kreft, eller bløtvev sarkom som det ofte kalles, vil en person vanligvis opplever noen form for smerte. Denne smerten kan være fra kjedelig til alvorlig og er vanligvis isolert til det området som er berørt av kreft. Det er på grunn av svulst trykke på nerver eller muskler der kreften har dannet. Når kreften stammer i mageregionen, vil noen mennesker begynner å lide av en pustevansker, en endring i avføring, en endring i appetitt eller blødning. Igjen, vil disse symptomene alle forholder seg til den opprinnelige delen av blodåre kreft.
Behandling

behandlingstilbud for blodåre kreft vil være basert på arealet av opprinnelse (sted), vil størrelsen av tumoren, stadium av kreft, den persons helse og personens alder. Det vil ofte innebære kirurgi, cellegift, strålebehandling eller en kombinasjon av to av disse behandlingene.
Årsaker
p Som med de fleste former for kreft, årsaken til blod fartøy kreft er ukjent, men det antas at en arvelig tilbøyelighet --- samt visse behandlinger for andre tilstander --- kan øke en persons sjanse for å utvikle form av kreft. Noen mennesker kan også utvikle blodåre kreft på grunn av AIDS eller HIV.
Andre problemer

På grunn av blodåre kreft, en ganske aggressiv og invasiv form av kreft, det er mulighet for andre deler av kroppen til å bli påvirket av kreftceller. Dette vil som regel føre til en endring i funksjon av orgelet, flytte fra normal til atypisk.

helse

· Hvordan behandle halsbrann når gravid 
· UV lys om farene og fordelene 
· Hvordan oppfyller kriteriene for å være en kandidat for Skallfasetter 
· Hvor mye koster Plastic Surgery Cost? 
· Hva er årsakene til kronisk gikt? 
· Symptomer på anodestangen Failure
· Kjemoterapi Protokoller for Esophageal Cancer 
· Hvordan lære å leve livet med Vertigo 
· Sytropin HGH få fakta på Sytropin HGH Først og finn ut om det er den ideelle …
· Tenner-rensing Alternatives