Definisjon av fremskreden kreft

Enten det er en kreft som er gjentakende eller en som ikke er kur med barn, kan fremskreden kreft reagerer på behandling og er ikke lenger alltid en dødsdom. Som med alle andre sykdommer, håndtering av tegn og symptomer, åpen kommunikasjon med helsevesenet team, en effektiv støttegruppe og solide mestring er avgjørende for de som lever med fremskreden kreft. Noen av de viktigste hensyn overfor pasienter og /eller kjære inkluderer behandlingstilbud og mål, samt avgjørelsen av hvilken behandling å gjennomføre. Definisjon

Avansert kreft oppstår når sykdommen har migrert fra sin opprinnelige området til andre områder av kroppen. I noen tilfeller er det lokalt avansert i et vitalt organ, men har ikke nådd fjerne områder, i andre, kan det ha spredning eller spredt over hele kroppen gjennom lymfesystemet eller blodet. Omsorg og behandling av avansert omsorg er fokusert på ledelse og lindring av symptomer, samt forbedre pasientens komfort og livskvalitet.
Symptomer

Symptomene på fremskreden kreft, vil variere fra pasient til den neste. Ifølge National Cancer Institute, noen av de oftest behandlede symptomer på avansert kreft er slapphet, urolig mage, kortpustethet, blokkerte tarmer, svakhet, kvalme, spytt /hoste, vekttap, svimmelhet, forvirring, depresjon, glemsomhet, angst, hovne ben og ankler, utslett, smakløshet, blære eller tarm problemer, tap av appetitt, søvnforstyrrelser og smerte.
behandlingsmetoder

Personer med diagnosen fremskreden kreft kan ha nytte av en rekke behandlingsmetoder, avhengig av beliggenhet og type kreft de har. Det er helt innenfor pasientens skjønn som valg av behandling som er best for ham. Vanligvis er avansert kreft ikke adressert gjennom kirurgi, unntatt i tilfeller der det kan eliminere smerte, stoppe blødninger eller forbedre livskvaliteten. Også referert til som palliativ stråling, muliggjør strålebehandling pasienter for å redusere smerte og andre symptomer med krymping tumorer. Systemisk behandling som for eksempel hormonbehandling eller kjemoterapi, som administreres intravenøst ​​eller oralt, er behandling anbefales for kreftceller som har spredt seg.
Komplementær og Alternativ Medisin

Pasienter med avansert kreft kan finne nyttige ikke-medikamentelle behandlingsformer kjent som komplementær og alternativ medisin (CAM). Disse kan brukes til å behandle bivirkninger av behandling, for eksempel utmattelse, smerte med kvalme; redusere stress, muskelavslappende, fremme helbredelse, og oppnå trivsel. Men før du velger en av disse metodene, bør pasienten kontakte sin lege for å sikre at det ikke vil påvirke deres kreftbehandling. Noen av de mest populære CAM tilnærminger inkluderer meditasjon, dyp pusting, hypnose, biofeedback, spesielle dietter, massasje terapi, bilder, urte-og vitamin terapi, og akupunktur.
Levealder

Pasienter med fremskreden kreft kan leve lenger enn forventet, selv mange år utover sin diagnose. Som med noen sykdom, er det ikke sikkert om resultater eller levealder, og en individuell prognose kan utvikle seg over tid.

helse

· RESNA Standarder for rullestoler 
· Tegn på Ragweed
· En organisk Handmade Soap 
· Hvordan Pakk tykt hår 
· God Diet Plans The Secrets Of effektivt vekttap 
· Typer og årsaker til naturkatastrofer 
· Endometrial ablasjon & overgangsalder 
· Fat tap 4 Idiotene - Er det den ledende Diet Chart In Place Of You 
· Hvordan berolige en Boil
· Adaptive Utstyr for the Blind