Endokrine Cancer Therapy

Endokrine kreft er en form for kreft som oppstår i endokrine kjertler, som skjoldbruskkjertelen, hypofysen og binyrene. Den vanligste typen av endokrine kreft er kreft i skjoldbruskkjertelen. Utviklingen av kreftsvulster i endokrine kjertler påvirker negativt hormon produksjon og hormonnivåer inne i menneskekroppen. Heldigvis finnes det effektive metoder for behandling av nesten alle former for endokrin kreft. Kirurgi

Kirurgi er en av de vanligste behandlingsmetodene anbefales til pasienter som lider av endokrine kreft. Omfanget av kirurgi utført varierer fra pasient til pasient, avhengig av vekst og spredning av kreftcellene. I den mest vanlige kirurgiske prosedyren, blir en liten del av den skadede kjertel fjernes for å forhindre at kreften sprer seg til andre deler av kroppen. Men i enkelte alvorlige og sjeldne tilfeller, er hele endokrin kjertel kirurgisk fjernet for å hindre spredning av kreft.
Kjemoterapi

Kjemoterapi er en annen vanlig foreskrevet behandling metode for pasienter rammet av forskjellige former for endokrin kreft. I kjemoterapi, visse anti-kreft medisiner som Velban og Pacitaxel, injiseres direkte inn i de skadede endokrine kjertler. Disse stoffene er ofte effektive i å drepe eller skade kreftceller til stede i endokrine kjertler, og dermed hindre spredning av kreft til andre deler av kroppen.
Radiation Therapy

annen vanlig behandling teknikk er strålebehandling. I denne metoden, kreftsvulst eller celler til stede i endokrine kjertler er utsatt for høy bølgelengde stråler av lys, som og være effektive i å ødelegge kreftceller og redusere størrelsen på svulster.
Medisiner

Visse medisiner, for eksempel Nexavar (også kalt Sorafenib), er ofte foreskrevet til endokrine kreftpasienter. Når injiseres direkte inn i kreftceller i kjertelen, disse medikamentene bremse veksten av nye blodkar rundt kreftcellene, hindrer vekst og spredning av kreft.

helse

· Øk Testosteron og øke sædkvalitet Naturligvis 
· Emergency Nursing Informasjon 
· Hvordan velge Best fiskeolje kosttilskudd? 
· Viktigheten av ernæring for eldre mennesker 
· Abdominal Workout 101 
· Kirurgisk Tech Tools 
· Ikke reseptbelagte medisiner for acid reflux 
· Gjør Valnøtter Lower Blood Pressure? 
· Tannlege I Encino 
· Hvordan bruke folkemedisinen for å behandle canker Sår