Økonomisk hjelp for kreft ofre

Å få diagnosen kreft er livsforvandlende og skremmende for pasienter og deres kjære. Dessverre, i tillegg til de fysiske og følelsesmessige belastninger er de økonomiske byrder, og behandling for kreft kan bli veldig dyrt. For å lette den økonomiske smerten av kreft, er det mange organisasjoner til å slå til. Det finnes ulike typer støtte som tilbys av disse organisasjonene, herunder bistand til behandling, generell medisinsk behandling, helseforsikring og uførhet kompensasjon. Behandling

Kostnaden for kreftbehandling har vært på vei oppover i flere tiår, og vil fortsette å gå opp. The National Cancer Institute (NCI) anslått $ 72.1 milliarder ble brukt på kreftbehandling i 2004, noe som er i underkant av fem prosent av alle medisinske kostnader. Alle som gjennomgår kreftbehandling kan forvente å bruke minst et par tusen kroner på behandling i det minste. Det er flere organisasjoner til å slå til for økonomisk bistand for kostnadene ved behandlingen. The American Cancer Society (ACS) tilbyr hjelp til pasienter og deres familier som gjør Cancer Financial Assistance Coalition (CFAC) og CancerCare (se Ressurser).
General Medical Assistance
< p> Mange kreftpasienter, i tillegg til behandling for sine spesifikke sykdommer, trenger økonomisk hjelp for andre medisinske problemer som kan oppstå fra kreft eller kreftbehandling. Med kostnadene for behandling spise opp sine midler, betaler for regelmessige legebesøk kan bli en ekstra stresset. Et program som gir generell medisinsk hjelp er Hill-Burton Program. Dette programmet donerer penger til sykehus som gir god omsorg til pasienter som ikke har råd til å betale for sykehusopphold. Andre programmer som tilbyr generell medisinsk assistanse er katolske velferdsorganisasjoner USA, GovBenefits.gov og Frelsesarmeen.
Health Insurance

For kreftpasienter uten helseforsikring, det finnes organisasjoner der ute som kan hjelpe. Barnas Health Insurance Program (CHIP) gir lave kostnader helseforsikring for barn hvis familier ikke gjør nok penger til privat helseforsikring, men gjør for mye å kvalifisere for Medicaid. De CancerCare egenandel Assistance Foundation bistår pasienter som ikke har råd til å betale sin forsikring egenandeler for medisiner. En annen organisasjon som hjelper med co-betalinger er Patient Advocate Foundation med sin Co-Pay Relief Program, som hjelper forsikret pasienter med bryst-, lunge-og prostatakreft når de ikke har råd co-betaler for medisinering.

Social Security

Pasienter med fremskreden kreft kan kvalifisere for Social Security uføretrygd. Personnummer definerer blir deaktivert som å være ute av stand til å arbeide på grunn av en medisinsk tilstand for et tidsrom på minst ett år. Personer som er funksjonshemmet får en månedlig inntekt fra Social Security til å betale for mat, klær og husly. GovBenefits.com også tilby økonomisk bistand for funksjonshemmede kreftpasienter.
Andre typer hjelp

Økonomisk bistand for kreftpasienter er også tilgjengelig for de som trenger losji under behandling, som trenger hjelp med praktiske behov som transport og husleie, og som trenger hjelp til å betale for medisiner og screening. Den type bistand en pasient søker vil avhenge av personens alder, økonomisk situasjon, type kreft og hva støtten skal brukes til. NCI har en liste over seksti organisasjoner og programmer som gir økonomisk støtte til kreftpasienter.

helse

· Bivirkninger av en Spinal Cord Stimulator 
· Forebygging av alkoholfrie Fatty leversykdom 
· Staph MRSA Symptomer 
· Nonsurgical fibroid behandling 
· Hva kan forårsake en Asthma Attack? 
· Essiac Cancer Cure 
· Overaktiv blære Symptomer 
· Hvordan redusere Water Pollution 
· Slik sender du inn et bilde for å velge Hårfarge 
· Hvordan forbedre Night Vision for Driving