Du kan donere benmarg hvis du har hatt kreft?

Blod og benmarg donasjon er en frivillig prosess der blodet stamceller er hentet fra blod eller benmarg og gitt til en pasient som lider av en bestemt kreft eller sykdommer, slik som leukemi. Grunnleggende krav

Hvert land har forskjellige grunnleggende krav til donasjon, som vanligvis inkluderer alder, høyde og vekt. I USA, må du i alderen 18-60 og har en BMI på under 40 for å registrere seg i et donor-programmet.
Forstadier Cells

Ifølge National Marrow Donor Program (NMDP), er det mulig å registrere med programmet å donere selv om du har en historie med forstadier til cellene.
Stage 0 Cancer

NMDP sier også du kan donere benmarg hvis du har slått lokale hud, cervical, bryst eller blærekreft mens det var i fase 0, eller in situ. Dette betyr at kreften ble oppdaget og behandlet tidlig på.
Andre kreftformer

For noen annen kreft, uansett hva scenen, behandling eller hvor lenge siden utvinning , kan du ikke donere benmarg.
å donere

Bli en beinmarg register (se Ressurser). En HLA test gjøres ved kinnet vattpinne enten gjennom en lege eller en post-i kit. Dine resultater er lagt til i registret, og hvis du er en kamp for noen i nød, vil du bli kalt og bedt om å donere. Hvis du ikke kan donere benmarg, kan du donere penger eller tid til å støtte stiftelsen.

helse

· Hvordan å miste vekt på Office 
· Tidlige symptomer på HIV Virus 
· Er høye protein dietter bra for nyrene? 
· Komplikasjoner av Phentermine 
· Bugs i Storage Units 
· Hvordan kuttet for å passe en stomi posen 
· Rimelig Back Pain Treatment 
· Gjær Infeksjoner: Natural Cures 
· Fem enkle trinn for å øke stemningen og ytelse Sunn Sunn Diet Foods og effekti…
· Hvordan unngå Betrayal