Ovarian Cancer overlevelse

Som mange former for kreft, overlevelse for eggstokkreft er oppmuntrende hvis sykdommen er fanget i en tidlig fase. For mer avanserte stadier, er satsen ikke så positivt. Alle relative fem års overlevelse for kreft i eggstokkene er utarbeidet av American Cancer Society bruker data fra National Cancer Database. Stage jeg

overlevelse for etapper IA, IB og IC varierer fra 92,7 ned til 84,7 prosent. For stadium 1A, var nesten 93 av 100 kvinner fortsatt i live i minst fem år etter diagnose deres.
Stage II

overlevelse for stadium II varierer fra 64,4 til 78,6 prosent. I fase II, har kreften spredd seg utover eggstokkene, men er fortsatt begrenset innenfor bekkenet, ifølge National Cancer Institute (NCI).
Stage III
< p> I fase III, kreft har spredt seg inn i magen eller i lymfeknuter, i henhold til NCI. Overlevelsen varierer fra 31,5 til 50,8 prosent, avhengig av størrelsen på svulstene.
Stage IV

Stage IV eggstokkreft overlevelse er 17,5 prosent. NCI bemerker at stadium IV kreften har spredd seg til andre organer som lungene eller leveren.
Bilder En merknad om overlevelse

Overlevelse er en generell indikasjon på den lange sikt. Hver pasient er forskjellig --- legen vil ha en mye bedre forståelse av overlevelse.

helse

· Fordeler med Solar Powered Vann Purifying Solutions 
· Hjem Remedy for behandling Utslett Fra Planter 
· Hva gjør en person trøtt hele tiden? 
· Den gjennomsnittlige kostnaden for Plastic Surgery 
· Hardgainers! Trening oftere Won t gi deg bedre gevinster! 
· Moringa Oil er full av næringsstoffer Fordeler 
· Hva skal Foretrekker Enten smertestillende eller osteopaths Og Kiropraktorer 
· Hva er farene ved høy Hemoglobin? 
· Hvordan behandle en Chip Fat Burn 
· Hvordan bli kvitt kjærlighet håndtak og mister den stygge slapp Belly Fat For …