Prognose for Prostate Cancer

Prostatakreft er kreft i mannens prostatakjertel. Prognosen for denne type kreft avhenger av hvor raskt legene har oppdaget sykdommen. Den tidligere prostatakreft oppdages, jo bedre er prognosen. Stages

Prostatakreft, som mange andre kreftformer, har klassifikasjoner som kalles etapper. Disse stadier beskrive nivået for fremme av sykdommen. Lavere trinn (som stadium I og II) har en bedre prognose enn de høye stadier (III og IV).
Behandlinger

Når prostata kreft er diagnostisert, mange behandlinger er tilgjengelige for å bedre en pasients sjanser for overlevelse. Disse inkluderer strålebehandling, radioaktive frø implantater, hormonbehandling og kirurgi for å fjerne prostata.

Early Detection

Prostata kreftpasienter har en god sjanse for bedring med tidlig diagnostisering. Overlevelse av menn som har prostatakreft oppdages i en tidlig (nedre) fasen er 98 prosent.
Overlevelse

American Cancer Society statistikk viser at overlevelse for prostata kreft er høy, med en 10-års overlevelse på 93 prosent og en 15-års overlevelse på 77 prosent.
Metastase

Når prostatakreft unngår deteksjon , og det vandrer til andre deler av kroppen, skjer det en prosess som er kjent som metastasering. Hvis dette skjer, er prognosen mye mindre optimistisk, med en overlevelse på ett til tre år.

helse

· Er High End odontologiske Whitening verdt det? 
· Hvordan motvirke den negative effekten av Coffee 
· Helserisiko av Phentermine 
· Hvordan endre innstillingene på en CPAP-maskin 
· The Look Of Home Security 
· Hvordan oppdage Hyperglykemi 
· Sekundær Bone Cancer 
· Helserisiko av Radon 
· Olive Oil and Lemon Juice Detox 
· Bukspyttkjertel kirurgi komplikasjoner