Melanom kreft behandling

Føflekkreft oppstår når kreftceller dannes i hudcellene som farge huden din - kalt melanocytter. Melanocyttene finnes i epidermis, på alle deler av kroppen. Melanom har en tendens til å presentere hos voksne, men kan også vises hos barn. Når menn får melanom, har de en tendens til å få det i bagasjerommet sitt. Hos kvinner, derimot, påvirker det vanligvis sine armer og ben. Hensyn
p Hvis din lege fanger melanom i en tidlig fase, er det en svært høy sannsynlighet for at operasjonen vil kurere deg. Dette gjelder folk som har tynne, lokaliserte melanomer.
Kirurgi

første skritt i behandling av melanom er å fjerne det ved å kutte det ut. Legen din vil utføre disse resections eller eksisjoner som et poliklinisk prosedyre eller på kontoret hennes. Arrdannelse er liten og vil få mindre synlige over tid.

Expert Insight

Leger fjerne noen friske vevet sammen med svulsten. Dette er kjent som marginer. Marginene er svært smale, noe som betyr svært lite omliggende vev er kuttet ut.
Undersøkelse
p Hvis melanom sprer inn dine lymfeknuter, kan det spre seg til andre deler av legeme. Legen kan vurdere dine lymfeknuter ved berøring for å avgjøre om cellene har spredd seg. For melanom i armen, undersøke han armhulen. For kreftceller i leggen, vil han undersøke lymfeknutene i lysken din. Hvis melanom er på bagasjerommet, vil han undersøke begge armhulene og skrittet.
Fjerning
p Hvis det er en klump eller utvidelse i en lymfeknute, legen vil fjerne den kirurgisk i det som kalles en node biopsi. En lab vil teste den for ondartede celler. Hvis de er til stede, vil du vanligvis har de andre nodene i dette området fjernes også.
Stimulering

Forvent å gjennomgå behandling for å stimulere immunforsvaret. Legen kan også anbefale kjemoterapi for å drepe kreft.

helse

· Hvordan få best Tan Fra en tanning bed 
· High-Tech Dental Care I Costa Rica 
· Epidural Behandling for Isjias 
· Alle naturlige måter å kurere Ringing Ears 
· Over the Counter Rettsmidler for Poison Ivy 
· Hvordan takle bryst infeksjon 
· Slik unngår du at Dumping syndrom etter vekttap kirurgi 
· Prognose for Stage IV Blærekreft 
· Typer gjær infeksjoner 
· Hvordan gjør Mold Brød uspiselig?