Hvordan leve med magekreft

Når kreftceller danner en gastrointestinal svulst i magen eller angripe mageslimhinnen, er en diagnose av magekreft ganske sannsynlig. Selv om diagnosen magekreft kan føre til en terminal tilstand, har mange pasienter oppdaget måter å leve et bedre liv med magekreft. Forstå statistikk over denne sykdommen og bruke tjenester og verktøy til disposisjon for å få mest mulig ut av livet ditt med magekreft. Du trenger
datamaskin med Internett-tilkobling
Oncologist
Vis flere instruksjoner
en

Forstå din prognose. Magekreft er spesielt vanskelig å diagnostisere i de tidligste og mest behandles etapper. Men ikke sin diagnose ikke nødvendigvis indikerer en terminal tilstand. Be legen om å nøye forklare din diagnose og forventet levealder, slik at du kan forme dine livsvalg riktig.
2

Ivareta den omsorg og behandling diett som bestemmes av deg og legen din. Følg legens ordre om kosthold, hvile og mosjon.
3

La legen og andre utdannet helsepersonell svarer på spørsmål du måtte ha om å jobbe etter behandling, samt bekymringer du måtte ha om bivirkninger og tilbakefall av kreft.
4

Innse at det finnes behandlingstilbud, for eksempel strålebehandling, som vil bidra til å redusere symptomer på magekreft. De står overfor en terminal diagnose bør undersøke palliativ behandling for å bedre deres livskvalitet.
5

Finn støtte med andre som lever med kreft på en daglig basis. Kreft støtte grupper kan gi deg en stikkontakt for å la vakt ned i et trygt og sikkert miljø. Snakk med legen din om støttegrupper i ditt område.
6

Søk støtte og hjelp fra venner eller kjære. Du kan også finne trøst i å betro din frykt om liv og død i et medlem av presteskapet eller annen religiøs representant.

helse

· Slik Cure Mouth Gjær 
· Hvordan holde nyrene sunn og funksjonell 
· Om Periodontal sykdom 
· Hvordan vet jeg om du har en candida gjær infeksjon 
· Tannhelse og sykdommer: All About Uregelmessig Teeth 
· Stater med minst problemer med Pollen
· Hva er ulempene med en elektrisk rullestol? 
· Typer faste leddene 
· Halodrol Vs. Havoc 
· The Case for Medical Marijuana