Hva er behovet for Adult Day Care

Som America aldre, voksen barnehager tjenester -? Og frist for familien omsorgspersoner - blir stadig viktigere. Mens mindre kjent enn den lokale eldresenteret, gir voksen barnehage en viktig samfunnstjeneste. Slike programmer kan være en tøff selge for seniorer vant til å se etter seg selv og for pårørende skeptisk til fremmede omsorg for sine kjære. Men på sitt innovative beste, er voksen barnehage en vinn-vinn-situasjon: Eldre mennesker som ikke lenger kan klare seg selv mottar omsorg og tjenester til å bryte deres isolasjon, mens de vanligvis hjelpe dem å få en pause fra det taxing plikt. Funksjon

motsetning til sykehjem, som gir omsorg døgnet rundt, er voksen barnehage et strukturert program for eldre og for yngre voksne med funksjonshemninger. Tjenester er vanligvis tilbys hverdager, med aktiviteter og passende måltider inkludert som en del av programmet. Sentre kan være offentlig eller privat, for-profit eller non-profit. Den gjennomsnittlige daglige avgiften varierer fra $ 25 til $ 70, avhengig av området og tjenestene som tilbys. Mange sentre tilbyr en glidende skala basert på inntekt.
Betydning

Omtrent 4000 sentre opererer i USA, ifølge National Adult Day Care Association. Mange har åpnet i løpet av de siste to tiårene for å betjene den voksende eldre befolkning. For vaktmestere, er frist tjenesten er en av de viktigste fordelene ved voksen barnehage. Det gir dem tid til å ta vare på sine egne saker, og gir en sårt tiltrengt pusterom. Hvis voksen barnehage var ikke tilgjengelig, kan flere seniorer ende opp i mer kostbare sykehjem.
Egenskaper

voksen barnehage programmene varierer sterkt fra region til region , men er preget av faste tidsplaner og programmer. På det mest grunnleggende nivået, de tilbyr formingsaktiviteter, varme måltider og snacks, og rekreasjons kunst og musikk terapi, sammen med bursdagsfeiringer, film netter, og utflukter. Noen sentre gir transport, samt rådgivning og støtte grupper for omsorgspersoner. Sentrene kan også tilby samfunnet for store helsetjenester, for eksempel blodtrykk og synsprøver.
Hensyn

Når seniorer kan ikke lenger struktur sine egne daglige aktiviteter eller trygt lever hjemme uten tilsyn, blir de kandidater for en voksen barnehage program, i henhold til eldreomsorg Online. Andre relevante faktorer er senior grad av isolasjon og behov for kameratskap, samt om de vaktmester arbeider utenfor hjemmet eller reiser ofte.
Typer

Når du velger en voksen barnehage program, velge et anlegg som passer behovene til både senior og vaktmester. Et program som gir fysiske, yrkesmessige og tale terapi krever vanligvis en lege vurdering. Noen programmer er skreddersydd for eldre med Alzheimers og andre former for demens. Kontroller om programmet vil ta folk som er inkontinent og om de plasserer noen restriksjoner på de med mobilitet problemer.

helse

· Retninger for behandling Burns Med Biafine 
· Fordøyelsesproblemer årsaker og Halsbrann Fordøyelsesproblemer hjem rettsmidl…
· Sikkerhetsstandarder og beskyttelsesbriller I Industry 
· Hvordan overgangen fra NutriSystem 
· Koker Naturlig hjemme rettsmidler og behandlinger 
· Kondisjonsnivået - hvordan å holde den høy 
· Fjerne Blackheads The Natural Way 
· Farene forbundet med asbest Fliser 
· Lagre liv med hjelp av First Aid Training 
· Perimenopausal vasomotor Symptomer