Hvordan hjelpe ADHD Teens

Tenåringer som har ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) lider ikke bare i skolen, men hjemme også. ADHD tenåringer har problemer med å fokusere, erfaring hyperaktivitet og irritabilitet, og kan være impulsiv i beslutningsprosesser. De tenåringer kan ha problemer med å følge instruksjonene og fullføre en enkel oppgave, spesielt med skoleoppgaver og utenomfaglige tidsplaner. Følg disse enkle tipsene for å hjelpe en ADHD ungdoms holde deg på sporet og føle seg trygge i å fullføre tildelte oppgaver. Instruksjoner
en

Diskuter med ADHD ungdoms eventuelle kommende arrangementer eller prosjekter og utfordringer som kan oppstå. Gjøre oppmerksom på hva som må gjøres og hvordan ungdoms planer om å gjøre hver oppgave. Oppmuntre tenåringen å holde en tidsplan og be om hjelp når det trengs.
2

Signer tenåringen opp for en aktivitet som er hyggelig. Hvis tenåringen har styrker i tennis, fotball eller dans, melde ham umiddelbart i programmet for valget. Sport og andre aktiviteter der ungdoms utmerker kan overstyre oppmerksomhet problemer som oppstår på skolen og hjemme. Ros i områdene kan bidra til en ADHD tenåringer føler seg sikrere og mer selvsikker.
3

Koble tenåring med en rollemodell som også lider av samme lidelse. Dette kan være et familiemedlem eller venn du stoler på. Tenåringer kan være usikre og bekymre seg om deres fremtid med ADHD. Koble med en annen person som har ADHD kan hjelpe tenåringer overvinne sin frykt.
4

Bryte ned oppgaver i mindre og mer håndterbare deler for å hjelpe ADHD tenåringer takle oppgaver. For eksempel, i stedet for å starte på et prosjekt en uke på forhånd, gjøre notater på forhånd. Se tilbake til gamle notater og presentere utkast til læreren for godkjenning.
5

Gi belønning for å bidra til å holde ADHD tenåringer interessert i å bo på oppgaven. Hvis oppgavene er fullført på tid og karakterer ikke slippe, gi verbal oppmuntring. Tilby flere privilegier, for eksempel bor ut senere. Belønningssystemet bør være konsekvent presenteres på en ukentlig eller månedlig basis.
6

Sett opp en avtale med en terapeut for å diskutere ungdoms ADHD fremgang og mulige behandlingstilbud tilgjengelig. Informere tenåringen at møtet er viktig, og diskutere eventuelle forventninger du måtte ha.

helse

· Influensa symptomer hos spedbarn 
· Øvelser for leddgikt knær 
· Lettelse for Guitar Neck Pain 
· Vekt Accident - Essential Steps For Fat Loss 
· Hvordan behandle Prediabetes 
· Hvordan finne V-koder i ICD-9 
· Hvorfor er beinskjørhet ikke kureres? 
· Hvordan sjekke for å se om en lege er lisensiert 
· Forårsaker Testosteron hårvekst 
· Fordeler av konsernet treningsprogrammer designet for kvinner