Ritalin Vs. Focalin

Ritalin og Focalin er milde sentralstimulerende midler som brukes i behandling av ADHD (ADHD). Begge medisiner er i samme kjemiske familien. Ritalin er en av de mest kjente ADHD medisiner på markedet og Focalin ble formulert som en raffinert versjon av Ritalin viktigste ADHD behandling komponent. Funksjon

ADHD er preget av en ubalanse i den naturlige kjemikalier i den menneskelige hjernen. Personer som lider av ADHD har lavere dopamin og noradrenalin nivåer i områder av hjernen som spiller en rolle i å kontrollere deres oppmerksomhet og atferd. Både Ritalin og Focalin arbeid ved å stimulere utgivelsen av disse kjemikaliene, og dermed gjøre den enkelte mer fokusert.
Historie og betydning

Ritalin ble introdusert på markedet i 1956 som et alternativ til amfetamin for ADHD behandling. Focalin ble introdusert i 2001 som en mer langvarig og mer ren alternativ til Ritalin.A studie utført av Irvine Child Development Center har vist at en lavere to ganger om dagen dose av mer konsentrert Focalin har samme effekt som en høyere Ritalin dose .
bivirkninger

Ritalin og Focalin har lignende vanlige bivirkninger. Disse inkluderer søvnvansker, munntørrhet, kvalme, magesmerter, hodepine, angst, tap av matlyst og vekttap. Ifølge Drugs.com, som med andre sentralstimulerende midler, har brukere av Ritalin og Focalin også rapportere rask hjerterytme og økt blodtrykk, som begge garanterer en samtale til legen og avviklet bruk av narkotika.

Teorier /Spekulasjoner

Alle individer reagerer forskjellig på ADHD behandling og medisinering. Ritalin og Focalin er begge like effektiv på å hjelpe personer med ADHD føler lindring fra sine symptomer. Mens videre studier er nødvendig for å avgjøre hva som er tryggest og mest effektive, ifølge National Institutes of Health, fordi Focalin har færre ingredienser, mindre tilsetningsstoffer og mulighet for lavere dosering, er det åpenbart mindre skadelig å bruke for en lengre tidsperiode.

Warning

Både Ritalin og Focalin kan være vanedannende og er Schedule to merkede legemidler på Food and Drug Administration kontrollerte stoffer listen. Sentralstimulerende midler som Ritalin og Focalin bære en høy risiko for misbruk og bør ikke brukes av personer med en historie med addiction.Ritalin og Focalin bør aldri brukes av mennesker som lider av eventuelle hjertefeil eller anfall fordi disse medisiner vil gjøre tilstanden verre.

helse

· Farene ved Periactin 
· Hvilke Eksem kremer fungerer best? 
· Inflammatorisk Rosacea: årsaker og løsninger 
· Hvordan Shingle en gesims Return
· Cellulitt - Hvordan bli kvitt cellulitter fra lårene I 15 dager 
· Er Carafate Brukes for Acid Reflux ? 
· Hvordan forhandle med Legekontorer for Bills
· Hvilken sykdom etterligner symptomene på Lyme sykdom? 
· Magnesium og irritabel tarm syndrom 
· The Healing Power of Nature