Effekt av medisiner eneste behandling for ADHD

For ADHD, er en omfattende behandling plan som omfatter atferd modifikasjon samt medisinering ideal. Men noen ganger rådgivning er bare ikke mulig når kostnadene er tatt i. Det reiser spørsmålet: Er medisiner nok på egen hånd? Funksjon av medisinsk behandling

Ifølge MedicineNet, spiller medisinering en avgjørende rolle i behandling av ADHD. Medisinering styrer ADHD symptomer og øker effektiviteten av atferd modifikasjon.
Sentralstimulerende medisiner

Sentralstimulerende midler er den vanligste typen av medisiner foreskrevet for ADHD og kommer i korttidsvirkende, middels langtidsvirkende og langtidsvirkende typer som er foreskrevet basert på de individuelle behovene til pasientene. Ifølge MedicineNet, disse medikamentene nytte 70 prosent til 80 prosent av pasientene.

Ikke-sentralstimulerende medisiner

Strattera er den eneste ikke-sentralstimulerende medikamenter godkjent for å behandle ADHD. Ifølge Strattera nettstedet, skiller den seg fra sentralstimulerende medikamenter fordi den er laget for å fungere gradvis og mangler potensial for misbruk.
Medical vs Behavior Modification

Ifølge MyADHD, konkluderte en multi-modal behandling studie av 600 barn med ADHD gjort i 1999 at sentralstimulerende medikamenter hadde størst effekt på ADHD symptomer mens atferd modifikasjon bidratt til å normalisere atferden. Ikke-stimulerende Strattera ble ikke testet da det ikke ble godkjent før i 2003 for ADHD behandling.
Analyse

Bruk av sentralstimulerende terapi er effektiv i behandling av ADHD symptomer alene og kan være av betydelig fordel. Men det betyr legemiddelassistert eneste behandlingen ikke reversere lært atferd grunn til å leve med ADHD og atferd modifikasjon fortsatt nødvendig for noen. Effekten av ikke-sentralstimulerende medikamenter som en stand-alone behandling er ikke bestemt.

helse

· Hvordan takle Adult bukseseler 
· Hvordan lage Base Oljer for Perfume 
· Altabax Side Effects 
· Kaldt sår behandling for småbarn 
· Natural Relief for skuldersmerter 
· Om Caddo Crafts 
· Cervical radikulitt 
· Lav Testosteron hos kvinner 
· Hvordan kvalifisere seg for Home Care for gamle 
· Hva Er Lesser saphenavene?