Hvordan identifisere Mold Allergi Triggers

Mold er en type sopp som trives i mørke, varme, fuktige områder i hjemmet eller utenfor. Som alle sopp, reproduserer mold ved å slippe sporer. Når disse sporer kontakt menneskelig hud eller er pustet inn, de utløser allergiske reaksjoner som ligner på de som er forårsaket av pollen eller dyr dander. Mange kroniske allergikere misdiagnose sine allergier. De tror de har en reaksjon på pollen eller kjæledyr når det faktisk er det mugg i og rundt sine hjem forårsaker deres ubehag. Du trenger
Ansiktsmaske
Avfukter
Vis flere instruksjoner
en

Identifiser de varme, fuktige områder i hjemmet ditt. Det er der mold er sannsynlig å blomstre. Badene er et felles sted hvor mugg trives, som er kjellere, spesielt de som vaskemaskiner og tørketromler brukes.
2

Ventiler de varme, fuktige steder i ditt hjem. Sørg for å få rikelig med luft som strømmer gjennom disse områdene, og la så mye sollys i som du kan for å bekjempe mugg allergi. Sollys er mold naturlige fiende.
3

Avfukt steder i hjemmet der mold er sannsynlig å utløse en allergi. En avfukter på bad og kjeller kan bidra til å redusere mugg, eller du kan bare åpne et vindu hvis mulig, selv om dette kan også la i mold fra utsiden.
4

Identifiser mold allergi utløser utenfor hjemmet . Ethvert sted som er varmt, mørkt og vått er mistenkt. Folk som bor i skogområder der mold kan vokse under stokker, steiner eller blader kan bli påvirket.
5

Endre ditt utendørs aktivitet for å redusere eksponeringen mot mold. Mold er ofte funnet i mørket, våt lag under løv så du bør unngå aktiviteter som raker løv og annet hagearbeid som utløser en mold allergi.
6

bruke munnbind når du gjør utendørs arbeid rundt hjemmet. Dette er en enkel og svært effektiv måte å bekjempe de utløser av mold allergi siden du ikke skal puste i sporene som forårsaker reaksjonen.
7

Utfør alle verftet vedlikeholdsprosjekter i svært tidlig på våren før mugg har hatt en sjanse til å vokse. Mugg trives i sommer og høst, helt til den første fryse på vinteren.

helse

· Low Carb, Low Calorie & High Fiber Foods 
· Hvordan finne Hospice Care for eggstokkreft pasienter 
· Miste de ekstra pounds sunt med Coconut Oil Vekttap Program! 
· Hjem rettsmidler for Nyre Cleansing 
· Symptomer på lungetuberkulose 
· Hjem Remedy for behandling Utslett Fra Planter 
· Graviditet Vekst & Stages 
· Hvorfor kvinner over 40 har en hard tid å miste vekt permanent Kjenner du Hormo…
· Om Hårtap Solutions 
· Kan en Stroke Årsak Alzheimers?