Low Carb, Low Calorie & High Fiber Foods

Lav-karbohydrat matvarer er bra for deg, men de kan være høy i kalorier. De beste low-carb matvarer er også lav i kalorier og høy i fiber. Gå bort fra bacon og finne bedre lav-karbohydrat mat valg. Kroppen din vil takke deg. Hvorfor Low Carb?

Lav-karbohydrat matvarer er tettere enn high-carb matvarer. De bidrar til å gjøre deg til å føle full. Low-carb matvarer heller ikke føre til at blodsukkeret til å stige så høyt som high-carb matvarer gjør, fordi de har mindre stivelse og sukker, og mer fiber.
Meat

Kjøtt er lav på karbohydrater. Noen kjøtt kan ha mye kalorier og ikke så mye fiber. De beste valgene for low-carb, lav-kalori og høy-fiber kjøtt er fisk som laks og skinn kyllingbryst.

Grønnsaker

Low-carb grønnsaker inneholder lite fett og mye fiber. Noen low-carb grønnsaker inneholder spinat, brokkoli og grønne bønner.
Grains

Velg hele korn produkter til lavere karbohydrat teller. Fullkorn brød og pasta er høy i fiber og lite kalorier.
Frukt

Du kan spise frukt selv om du gjør en low-carb diett. Stick med frisk frukt som bær for en lav-kalori, kan lavere-carb valg.
Snacks

Low-carb, lav-kalori og høy-fiber snacks være vanskelig å finne. Et godt valg er nøtter. Nøtter gir deg en tilfredsstillende crunch og er full av gode fettstoffer.

helse

· Slik Cure klemt nerve i beinet 
· Hvordan Get Off av ADHD medisiner 
· Fysioterapi for stressinkontinens 
· Akupunktur for Face & Neck Pain 
· Dead Sea Salts DC - Exfoliating Facial Salts - Mineral Day Moisturizer 
· Hvordan å bleke tennene med Tea 
· Hjem rettsmidler for å behandle eksem 
· Hvordan hjelpe Hevelse avta etter en Tummy Tuck & Fettsuging 
· Keloid arr: Are Aktuelt Keloid Scar behandlinger Effektiv 
· Høy Minnebruk Med Readyboost