Hvordan behandle allergiske reaksjoner på Hair Dye

Dying håret hjemme er en rask og enkel måte å endre utseende. Et stort utvalg av produkter er tilgjengelig for å endre håret til nesten alle regnbuens farger. Imidlertid kan noen av kjemikalier i hårfarge forårsake allergiske reaksjoner hos sensitive forbrukerne. Hvis du har funnet deg selv med en allergisk reaksjon på hårfarge, følger du disse trinnene for å behandle symptomene og hindre dem fra tilbakevendende i fremtiden. Du trenger
Clarifying shampoo
Antihistamine
Contisone fløte
Vis flere instruksjoner
en

Vask eventuelle gjenværende fargestoff ut av håret med en avklarende sjampo , hvis du har en på hånden. Hvis ikke, bruker den sterkeste shampoo du må eliminere alle rester.
2

Ta et antihistamin tablett, som Benadryl. Disse allergi produkter som kan kjøpes over disk på apotek, og vil bidra til å blokkere allergiske reaksjonen.
3

Vet at kortison kremer kan brukes på kløende hud for å redusere betennelse og rolig kløe av en mild allergisk reaksjon på hårfarge. Disse aktuelle salver kan behandle en rekke hudirritasjoner.
4 p Hvis symptomene er vedvarer eller blir mer alvorlig, se en lege umiddelbart. Allergiske reaksjoner i hodebunnen kan føre til problemer med ansiktet og halsen, eller til og med hindre pusting.
5

Neste gang du ønsker å farge håret hjemme, begynner med en patch test. Bland en liten mengde fargestoff og bruke den til huden på indre arm i 5 minutter, og skyll. Hvis det ikke er noen reaksjon 24 timer senere, er fargestoffet trygt for deg å bruke.

helse

· Tegn og symptomer på gjær infeksjoner i sen graviditet 
· Hvordan bruke en Oral Irrigator 
· Isofluran bivirkninger 
· Psoriasis Treatment Og Effektiv Hjem Rettsmidler For Psoriasis 
· Hvordan spise mindre fiber 
· Beste behandling programmer for å kvitte seg med hud uorden 
· Bruk powerstep innleggssåler å behandle Generell Foot Pain 
· Alvorlige symptomer på MS 
· 7 gode kilder til protein 
· Slik Finn Veggedyr