Hvor lenge må de fleste pasientene leve i alvorlig Alzheimers Wing?

Mange mennesker med sent stadium Alzheimers sykdom bor i alvorlig Alzheimers vingen av en langsiktig omsorg anlegget. De bor der fra flere uker til flere år, avhengig av grunnene for deres tilbakegang til dette stadium av sykdommen. Opprettholde verdighet og komfort for dem er nøkkelen. Alvorlig Alzheimers sykdom

Alzheimers sykdom, en forstyrrelse i hjernen, frarøver folk av deres hukommelse, tenkning ferdigheter og normal atferd. Personer med alvorlig Alzheimers sykdom mister evnen til å reagere på sine omgivelser. Ofte er de ikke anerkjenner det som blir sagt til dem eller hvordan jeg skal si ting til andre mennesker. De trenger hjelp til å spise og bruke badet. Til slutt de ikke kan svelge og har ingen kontroll over blæren eller tarmer. Mange mister muligheten til å gå av seg selv. Med tiden er sittende vanskelig uten støtte. Sine reflekser blir unormal, og musklene vokser stive.
Forebygge hudskader

Fordi folk med alvorlig Alzheimers sykdom ofte bli sengeliggende eller stol-bundet, deres mangel på bevegelse fører til hudskader og stive ledd. Personalet på alvorlig Alzheimers vinge avlaste kroppen trykket ved å endre sin posisjon annenhver time og gi dem spesielle puter og puter.
Spise og drikke

People med alvorlig Alzheimers sykdom utvikler ofte problemer med å svelge, noe som kan føre til lungebetennelse og død. Personalet på en alvorlig Alzheimers vinge må være på vakt for dette.
Hospice Care

En person med alvorlig Alzheimers sykdom krever 24-timers omsorg. Mange omsorgspersoner velger hospice. En hospice anlegget gir, omsorg, trøst og støtte tjenester til personer med terminal sykdom og deres familier. Personer med alvorlig Alzheimers symptomer kvalifisere for hospice ytelser under Medicare hvis en lege vurderer at de har mindre enn seks måneder igjen å leve. Kontakt en lokal hospice gruppe for mer informasjon.
End of Life

Prøv å sørge for at din kjære har sine ønsker for livreddende medisinsk behandling stavet ut mens de er fortsatt i stand til å ta slike avgjørelser. Begrense eller avkall medisinsk eller livreddende behandling er en juridisk alternativ for en person med alvorlig Alzheimers sykdom. Aggressiv medisinsk behandling kan virke som tortur for dem fordi de ikke forstår hva som blir gjort eller hvorfor. Medisinske alternativer som familie og venner kan tenke ville være gunstig er ofte skadelig og smertefullt.

helse

· Hvordan du skal gå til kiropraktor Without Fear 
· New Health Care dekning for Florida i 2009 
· Hvordan slutte å røyke den kristne Way 
· Hvordan behandle en tasered Man 
· Hvordan behandle Flash Brenn for øynene 
· 7 effektive skritt for å avverge Swine Flu 
· Virkningene av Teen Alkohol Bruk 
· Hvordan du kan redusere risikoen for å utvikle leddgikt 
· Psykiatrisk eldreomsorg 
· Funksjonell Keratin er en naturlig Wrinkle Remover