Forskjellen mellom Delirium & Alzheimers

Delirium og Alzheimers er to forskjellige medisinske tilstander som har noen av de samme symptomene, men noen vesentlige forskjeller også. På grunn av disse delte symptomer, er delirium ofte forvekslet med Alzheimers, ifølge byrået for Healthcare-og forskningsdepartementet. Funksjoner

Delirium er plutselig alvorlig mental forvirring. Alzheimers sykdom er en progressiv tap av hjernens funksjon, kognitive evner, og minne.
Årsaker

Den eksakte årsaken til delirium er ikke kjent, men det kan utløses av en alvorlig fysisk sykdom som for eksempel en infeksjon eller en psykisk lidelse. Legemiddelinteraksjoner, slag, hodeskader, søvnmangel, og diverse andre medisinske tilstander kan forårsake delirium.

Årsaken til Alzheimers er heller ikke kjent, men visse risikofaktorer kan bidra til sykdommen. Risikoen for Alzheimers øker med alderen, arv og genetikk faktorer også øke sin mulighet
Symptomer

Delirium og Alzheimers kan dele noen av de samme symptomene,. slik som forvirring, angst og forvirring. Delirium symptomene viser seg raskt og kan endre seg drastisk i løpet av noen timer. Alzheimers utbruddet er langsom og gradvis, som forekommer i løpet av periode på måneder eller år.
Behandling

Delirium er vanligvis forbigående og kan reverseres når den underliggende medisinske tilstanden er behandlet .

Alzheimers er permanent og progressive. Det finnes ingen kur på dette tidspunktet bare behandling for å forsinke progresjon og behandle symptomer.
Hensyn

Selv om både delirium og Alzheimers trenger riktig medisinsk behandling, bør delirium diskuteres med en lege med en gang for å avgjøre om det indikerer tilstedeværelse av noen alvorlig sykdom.

helse

· Energi boosters bare på siden 
· Eldre voksne og vitamin D-mangel 
· Bruk og vedlikehold av høreapparater 
· Årsakene-pleie av blære infeksjoner 
· Hvordan unngå spredning av ebola 
· Lung Cancer Stråling Side Effects 
· Informasjon om polycystisk nyresykdom 
· Hva er årsakene til beslag og Hodepine? 
· Halsbrann som ikke vil gå bort 
· Flawless Skin Yours!