Hvordan lage Gaver til Alzheimers Pasienter

Når du gjør en gave til en person med begynnelsen stadier av Alzheimers, er det egentlig bare som å lage en gave til noen andre. Du vil at de skal ha noe meningsfylt og sentimental, og noe som kan jogge opp en gammel minne fra fortiden. Men som sykdommer utvikler seg, lage gaver til pasienten blir mer om å gjøre dem eller deres omgivelser komfortabel og tiltalende, og mindre om noen reaksjon du kan forvente fra dem, da de kan ikke lenger huske deg eller hvordan du åpner en gave. Du trenger
Kjente fotografier
Myke stoffer med varierende teksturer
Manipulative materialer
Vis flere instruksjoner
en

Velg en gave som pasienten kan knytte med noe kjent. En utstoppet dyr som ser ut som et kjæledyr de en gang eide, eller enda en baby doll, er ofte en flott gave til forhånd Alzheimer-pasienter. De vil sette pris på følelsen av leken og vil ha noe å holde på og holde hendene opptatt og aktiv.
2

Bruk bilder i gaver du gjør når det er mulig, og deretter referere til mennesker, steder eller objekter i bildet under samtalen. Dette kan bidra til å holde minner fra familie og venner og det siste i live i deres sinn så lenge som mulig, og det vil gi dem en referanse å gå til når de ønsker å huske noe fra fortiden. Hjemmelaget bilderammer er enkle å lage, og vil vise bilder for pasienten å se når som helst. Fotoalbum eller DVDer med familie lysbildefremvisninger og gamle hjemmevideoer vil også være en svært gjennomtenkt gave å gjøre.
3

Gjør noe som lett kan manipuleres, som Alzheimer-pasienter er ofte på jakt etter ting å leke med, bøye, flytte, farge eller føler. Runde tepper med ulike strukturerte materialer fungere som leggvarmere og actile objekter for dem å utforske med hendene. Ta et kjent fotografi og lim den til papp og deretter klippe den til noen puslespill-lignende stykker. Dette vil bidra til å utøve pasientens sinn og gi hendene noe å gjøre for å holde deg aktiv.

helse

· Effektiv Herbal rettsmidler for Smertefull senebetennelse og bursitt 
· Smertelindring og avspenningsteknikker 
· Bærbare Rullestoler: Ubegrenset 
· Post laminectomy Exercise 
· Helbredende edelstener og krystaller 
· Vitamin D & leverfunksjon 
· Typer av Rare Skin Cancer 
· Om Drug and Alcohol Treatment Rådgiver Training 
· Hva er en Bone Spicule ? 
· Menneskelige skabb Symptomer