Evaluering og behandling for demens

Demens er en samlebetegnelse som brukes til å beskrive et sett av lidelser som forårsaker problemer med kognitive ferdigheter (som hukommelse og dømmekraft) og i mange tilfeller motoriske ferdigheter. Alvorlige former for demens, som Alzheimers, oftere oppstår etter fylte 65 år, men demens kan oppstå når som helst. Legeundersøkelse

Evaluering av demens begynner med en full medisinsk eksamen. Dette bidrar til å utelukke eventuelle andre sykdommer som kan forårsake lignende symptomer for demens. Det hjelper også søke etter tidligere medisinsk historie, eller familiehistorie som ville sette deg på et høyere risiko for demens.
Kognitiv og nevrologisk Testing

kognitiv og nevrologisk testing er En annen vanlig form for å evaluere demens. Disse undersøkelser test funksjoner som hukommelse, dømmekraft, språk, balanse, motorikk og sensorisk funksjon.
Hjerneskanning

Evaluering av demens kan også utføres av spesialisert medisinsk utstyr som kan skanne hjernen etter tegn på uregelmessigheter. Disse testene inkluderer electroencephalogram (EEG), CT og MR skanner.
Memantin
p Hvis demens er diagnostisert, er en mulig form for behandling med medisiner memantin, også kjent som Namenda. Memantin arbeider for å kontrollere og regulere en bestemt kjemisk budbringer i hjernen kalt glutamat, som ofte er forbundet med problemer med demens.
Kolinesterasehemmere

Kolinesterasehemmere, for eksempel Aricept og Exelon, er også et vanlig fra for demens behandling. Disse inhibitorer virker ved å øke mengden av neurotransmitter acetylkolin, som er ansvarlig for kognitive funksjoner som læring og hukommelse. De øker acetylkolin ved å hindre nedbrytning av signalstoffet i kroppen.

helse

· Hva vil kurere Mild Vertigo? 
· Fordelene av pneumatisk Over Rigid Tilpasset Dekk 
· Stage 1 Breast Cancer Symptomer 
· Hvordan opprettholde kroppens balanse 
· Reglene Om Eiendeler for Medicaid 
· Tobakk og Gum Disease 
· Hvordan du kan overvinne frykt for å miste 
· Homeopatisk behandling for små Burns 
· Amitiza Forholdsregler 
· Reise Rullestoler: Hold Your Eyes On The Prize