Hvor trygt er Brain aneurisme kirurgi

Av de to viktigste behandlinger for en hjerne aneurisme -? Åpner skallen å manuelt fikse briste fartøy og sette spoler for å hjelpe den helbrede seg selv - kirurgi kan virke som de mer farlige alternativet, men det kan faktisk være tryggere og føre til en bedre utvinning. En sprukket hjerne aneurisme må behandles med en gang.

En sprukket hjerne aneurisme er en alvorlig, livstruende tilstand, og det må behandles med en gang. Det eneste spørsmålet er hvilken av de to behandlingene er bedre.
Hva er gjort er hjernen aneurisme kirurgi?

Å behandle en sprukket hjerne aneurisme, vil en kirurg åpner skallen og bruke et klipp for å lukke bunnen av aneurisme.
Risks

Den største risikoen med hjernen aneurisme kirurgi er at det er utført for sent og hjerneskade allerede har skjedd. Den andre viktigste risikoen er av aneurisme tilbakevendende, og kirurgi faktisk har en betydelig lavere tilbakefall enn endovaskulær coiling, spesielt med store aneurismer
På den annen side:.

Endovaskulær coiling har en kortere restitusjonstid enn kirurgi, men dette sannsynligvis ikke oppveie de langsiktige fordelene med kirurgi.
Prognose

Hvordan man kommer seg fra hjernen aneurisme kirurgi er mer avhengig av hvor raskt operasjonen er utført, og ens generelle helse enn på prosedyren. Hjerne aneurisme kirurgi bør vurderes den viktigste behandlingen for hjernen aneurismer og sikrere enn noen andre ofte i bruk.

helse

· Slik tester for Mold i Humans
· Om Fibrocalcific Pulmonale Residualer og Asbestosis 
· Belegg på tungen - 5 Behandling At Work 
· Årsaker og Konsekvenser av Occupational Stress 
· Klassifiseringer av Medikamentell behandling for Lymes Disease 
· Test for herpes zoster 
· Hva er farene ved høyt kolesterol? 
· Hvordan kontrollere en Ulcerøs kolitt flareup 
· Emergency Dental hjelp for pensjonister i Florida 
· Online redigering av demografisk