Hvordan vite når skal man oppsøke lege for Anorexia

Det er vanskelig for folk som har anoreksi å nærme seg en lege og innrømme at de har denne sykdommen. Anoreksi er i motsetning til de fleste andre sykdommer i at det er et element av skam involvert i initiering anorektiske atferd. Det er flere tegn som vil indikere når du bør oppsøke lege for anoreksi. Instruksjoner
en

Sett opp en avtale med en lege når dine venner og familie nærme deg med bevis for anoreksi din. Folk rundt deg vil ikke nærme deg om anoreksi før de er tilstrekkelig bekymret for helsen din.
2

gjøre veien til en lege når du merker at du tilbringer en omfattende mengde tid på å tenke på vekt. Forskjellene mellom uformell bekymring om vekt og anorektisk atferd er daglige turer til skala og timer foran speilet.
3

Snakk med legen din så snart du vet at dine fordøyelsesproblemer er utenom det vanlige. Kronisk oppblåsthet, forstoppelse og problemer med å fordøye maten, når kombinert med ekstremt lav vekt, er symptomer som peker til anoreksi.
4

Schedule tid med legen din når du vet at du raskt miste din oppmerksomhet span. Du bør se en medisinsk faglig når mentale kapasiteter som evnen til å fokusere på en høyttaler eller et dokument begynner å avta. Legen vil kunne vurdere om disse problemene er knyttet til annen fysisk eller med anoreksi.
5

Overvåk energinivået på en daglig basis for å vite når du skal se en lege om anoreksi. De dårlige matvaner forbundet med anoreksi føre til mangler i vitamin B, C og E, som bidrar til utmattelse over tid.
6

Oppsøk medisinsk behandling for anoreksi og andre spiseforstyrrelser hvis du har lengre anfall med vanlige sykdommer. Vitamin C mangel og mangel på andre næringsstoffer føre til et svakt immunsystem i anorektiske pasienter. Du bør bli bekymret hvis en forkjølelse eller influensa varer lenger enn to uker, og du viser andre symptomer på anoreksi.
7

Request tester fra legen din for å eliminere andre sykdommer som kan bidra til symptomene dine. Spesifikke plager som hud misfarging og dårlig stoffskifte kan være forårsaket av sykdommer som ligner på anoreksi. Du bør kjøre et fullt batteri av tester før du fortsetter med behandling.

helse

· Naturlig rette for gikt Pain 
· Hvordan redusere hormon nivåer 
· Atypisk anginasymptomene 
· Hvordan oppdatere NPI Information 
· Natural Cure For Acne - Hjemmelaget Akne Cures 
· Ohio Medicaid Fordeler 
· Unngå Snorking ved å lære å synge 
· Hair Replacement Surgery Information 
· Hvordan kan vi bli kvitt forstoppelse 
· Naturlig vekttap piller Vs Reseptbelagte Alternatives