Hvordan hjelpe Foot leddgikt

Foot leddgikt kan være ødeleggende og smertefullt. Men det trenger ikke å være hvis du får i forkant av spillet med fotpleie. Hvis du vet at leddgikt går i familien, og at det er en sterk mulighet for at det kan gis videre til deg da du absolutt trenger å være proaktiv. Instruksjoner
en

Foot leddgikt kan være arvelig, akkurat som enhver annen form for leddgikt. Derfor er det lurt å gjøre det du kan for å forhindre at den lammende eller hindrer din mobilitet. Leddgikt ledd må være i bevegelse eller de stive opp noe som gjør dem vanskelig å bøye eller rette.

For å holde dette skjer du få hoppe på det, er økt aktivitet et must. Forresten, trenger du ikke å være gammel for å få leddgikt, så den yngre du begynner jo bedre. Så, ikke si i morgen og i morgen kommer aldri!
2 p Hvis du ikke har vært veldig aktiv og er eldre eller har foreldre som er i denne posisjonen er det på tide å få deg og dem flytte før det er for sent. Ellers kan leddgikt alvorlig påvirke livskvaliteten som du vet det.
P Det er alltid best å lette på det ved å gjøre en enkel varm opp som å ri en stillestående sykkel eller ta en kort spasertur. Rekkefølgen av øvelsen går som følger, varme opp første kalde muskler er skadet lett. Deretter strekninger og følgende strekninger lett aerobic aktivitet eller styrketrening.
3

Når du har foten leddgikt eller noen annen form for leddgikt disse tre former for trening vil bidra til å holde deg mobil og smerte gratis. Enhver form for lys aerobic eller styrketrening med band eller vekter er stor så lenge du varme opp og strekke før hånd. I tillegg fungerer en liten øvelse ball underverk.

Noen andre øvelser for å vurdere er trinn eller vann aerobic, vekttrening, yoga, pilates, sykling og golf for å nevne noen. I tillegg er det viktig å massere og strekke føttene og tærne, spesielt i felles områder. Det er også godt å rotere og rulle anklene samt flex og peker føtter og tær.
4

Vekt kontroll er også viktig når du har foten leddgikt, siden ekstra vekt er vanskelig på leddene og kroppen i generelt. Dette betyr sammen med økt aktivitet du kanskje må gjøre en endring i kosthold og kutte ned på kalorier.

Til tider må vi ta en over disk anti-inflammatorisk narkotika for smerte, men prøv å ikke stole på disse noe mer enn nødvendig, fordi de alle har visse bivirkninger. Til slutt, er fysioterapi en flott måte å lære øvelser for dine spesifikke leddgikt behov.

helse

· Er kosmetisk tannbehandling prosedyrer som omfattes av OHIP? 
· Hvordan behandle Rocky Mountain Spotted Tick Fever 
· Behandlinger for en Broken Fibula 
· Hvilken type sykdommer Unn Gynekologer gjøre? 
· Tomme Hearing Evner 
· Hva kan brystkreft overlevende spise for å få vekt? 
· Healing Eksem The Natural Way 
· US Government Diabetes Food Plan 
· Hva kan du ta for Joint Pain? 
· Safety Issues på Airport