Astma medisiner for barn

Astma er en luftveissykdom tilstand der luftrom bli betent, forårsaker tungpustethet, hoste og tetthet i brystet. Alvorlige astmaanfall forårsake kortpustethet, pustevansker og lave blod-oksygennivå. I USA, er astma den vanligste kroniske tilstand hos barn, og den tredje mest vanlige årsaken til sykehusinnleggelser hos barn yngre enn 15. Astma har ingen kur, men flere resepter er tilgjengelige for å bidra til å hindre utbruddet av astmaanfall og lette symptomer på et akutt astmaanfall. Inhalert Bronkodilaterende

Innånding bronchodilators bidra til å åpne luftveiene innsnevret ved astma. De er tilgjengelige for bruk med en forstøver, eller med en målt-dose inhalator. Når den brukes som foreskrevet, inhalerte bronkodilatorer har svært få alvorlige bivirkninger.
Antiinflammatoriske midler

Anti-inflammatoriske medisiner --- den mest foreskrevet av disse er inhalasjonssteroider --- er ofte gitt som en daglig vedlikehold medisiner for barn med alvorlig eller vedvarende astma. Disse medikamentene reduserer Airway betennelse, hindre blodkar lekkasje og blokkere allergiske reaksjoner.

Leukotriene Modifiers

Leukotriene-spesialtaster medisiner blokkere leukotriener, som kan forårsake astma symptomer . Disse medikamentene er ofte anbefalt som en daglig vedlikehold medisiner for å bidra til å forebygge astma angrep. Mange barn tar leukotriene modifikatorer i forbindelse med en inhalert kortikosteroid.
Rescue Medisiner

Astma legemidler foreskrevet for å lindre symptomer assosiert med et astmaanfall kalles "redde inhalatorer. " Disse medisiner er raske bronkodilator som bidrar til åpne luftveiene. Barn med anstrengelsesutløst astma ofte er foreskrevet en redning medisiner, men de bør ikke brukes daglig. Daglige angrep tyder på at et barns astma er ikke under kontroll.
Kombinasjon Medisiner

Noen astma medisiner på markedet i dag kombinerer et bronkodilaterende og kortikosteroid. Fordelen med kombinasjonen medisiner er bare å måtte ta en daglig medisinering i stedet for to.
Orale kortikosteroider

Oral kortikosteroider er vanligvis gitt for å behandle astma angrep, snarere enn å være brukes for å hindre dem. Orale kortikosteroider bør ikke tas for lange perioder av gangen.

helse

· Hvor å finne en tatovering fjerning Laser Machine 
· Hvordan setter jeg sammen et Invacare Hospital Bed? 
· Bruk av Levamisole 
· Behandlinger for ulike typer Konjunktivitt 
· Hvordan å miste 10 pounds i en uke 8 Påvist tips som hjalp meg å miste 10 pou…
· Behandlinger for en lite aktiv skjoldbruskkjertel 
· Fordelene av en direkte Stained Smear 
· Hvordan holde Positive Under vanskelige tider 
· En kosmetisk tannlege kan hjelpe deg gjenoppbygge Smile 
· Hvordan å lære om Home Medical Equipment Forretninger