Hvordan opplyse folk om autisme

De fleste tror er de med autisme dysfunksjonelle, ikke kan kommunisere og leve i sin egen verden. Slike alvorlige tilfeller er en minoritet. Du trenger å utdanne folk om autisme hvis barnet ditt har denne lidelsen. Din holdning, sammen med følgende fakta, vil slappe av mennesker og forbedre samspillet med barnet ditt. Instruksjoner
en

start ved å utdanne folk om innholdet av sykdommen. Det er nevrologiske, ikke psykisk. Den har en organisk opphav.
2

Forklar at autisme er et spekter av lidelser, noe som betyr at det er forskjellige nivåer av alvorlighetsgrad. Ikke alle lider opptre som Dustin Hoffman i "Rain Man".
3

Utdanne folk om nivået av funksjon en autistisk barn kan ha. Fortell dem om ulike ferdigheter de finner utfordrende, som å lage øyekontakt, akseptere endring og viser riktige følelser.
4

Beskriv typer sosiale interaksjoner autistiske barn har problemer med. Det er vanskelig for dem å forstå hvordan man skal nå ut til voksne og andre barn. Det er ikke på grunn av atferdsproblemer, det er hvordan deres hjerne fungerer
5

Forklar at barnets upassende oppførsel kommer fra misforståelse, ikke contrariness.. Spør dem hvordan de ville føle hvis de ble sittende fast i et fremmed land hvor de ikke kunne gjøre noen forstår hva de ønsket. Påpeke at dette er hvordan barnet ditt føles.
6

berolige folks ubehag om gjentatte eller merkelige handlinger ved å fortelle dem at det har å gjøre med hvordan hjernen hans prosesser stimuli. Forsikre dem om at han ikke kan hjelpe sin oppførsel.
7

berolige folk om at hennes tendens til å vike når rørt betyr ikke at hun ikke føler kjærlighet. Barn med autisme har ulike reaksjoner.

helse

· Fordelene med koenzym Q10 for barn med autisme 
· Botemidler for halsbrann og oppkast 
· Definisjon av Mettet Fat
· Hvordan å lette luftsmerter 
· Playground Equipment Safety Checklist 
· Hva er farene ved fedme hos barn? 
· Den Jenny Craig Diet: hjelper deg ned i vekt siden 1983 
· Hva er fordelene med Ionic Detox fotbad? 
· Symptomer på kronisk allergi 
· Hvordan Rapporter Fraud & misbruk på Medicare Hjem Helse i Texas