Hvordan leve med Isjias

Intens smerte er en av de mest ødeleggende symptomer på isjias. Noen ganger kirurgi, vanligvis en siste utvei, blir den eneste levedyktige alternativet for å håndtere smerten. Med mindre smertene blir gradvis verre, bør du først prøve å behandle sciatic smerte gjennom andre tiltak. Instruksjoner
en

Hold posisjonen din tilbake i bakhodet mens nå og løfte. Når du løfter, løft med bena, holde ryggen rett, føttene spredning og magemusklene stramt. Ikke vri som du løfter. Hold gjenstander nær kroppen din og ikke løfte dem høyere enn midjen din. Strekke seg etter et objekt kan stamme ryggen. Hev deg opp så nær objektet som du kan, via en gardintrapp eller stol.
2

Sleep på en komfortabel madrass. For noen betyr dette en fast madrass, men for andre betyr dette en myk madrass. Det viktigste er at du er komfortabel, trenger du ikke våkne opp sår og stiv og er i stand til å opprettholde god sovestilling.
3

Sitt i korte perioder i en ergonomisk stol som har lumbar støtte siden sitte i lange perioder av gangen kan være vanskelig på ryggen. Ikke kryss bena. Hold føttene flatt på gulvet. Når du kjører, kan du bruke en korsryggstøtte og flytte setet nær rattet, slik at du ikke henge slapt eller legge press på ryggen.
4

strekker og øvelser utviklet spesielt for dine sciatic symptomer . Søke råd hos en erfaren fysioterapeut. Hun kan lære deg hvordan å strekke og hjelpe deg å lage et daglig treningsprogram.
5

Ta smertestillende medikamenter når det trengs, bare som anvist. For noen kan over-the-counter medisiner kontrollere smerte og redusere betennelse, men andre krever resept meds. Husk alle medisiner har bivirkninger, og kan føre til andre problemer hvis det brukes på en måte som ikke anbefales.

helse

· Etikk og jus i sykepleie 
· Hvordan Cope Mens en ektefelle er borte 
· Hvordan hjelpe en stor mann Verdsett selv 
· Hvordan å miste ansikt fett uten kirurgi? 
· Bergamot Farer 
· Hvordan finner jeg en lege eller sykehus i Oklahoma? 
· Trinn 2 Cancer Treatment 
· Hørselstester for nyfødte 
· Pediatric Dust & Pollen Masks
· Hva er fordelene med Soy for overgangsalder?