Forskjellige typer Tilbake bukseseler

Fordi ryggen er ansvarlig for å bære vekten av kroppen, kan det lider mye misbruk. Ryggen er utsatt for å få vridd, overexerted, anstrengt og forstuet, og kan også ha alvorlige skader gjort til det som sklei plater. Alle disse forholdene kan være smertefullt, og kan også føre til at du bli lagt opp i sengen. Imidlertid kan mange ryggskader unngås ved å ha en back seler, og skader som allerede har oppstått kan leges raskere hvis de støttes med en spenne. Det finnes mange typer tannregulering å velge mellom, og avhengig av hva slags støtte du trenger, det er sikkert å være en for din tilstand. Korsryggen Bukseseler

trochanteric Ryggvarmer å stabilisere sacroilliac smerte, eller lavere ryggproblemer, for eksempel et brudd. Beltet er ment å passe rundt bekkenområdet av ryggen, og den spenner i front. En annen korsryggen brace er lumbosakralskiver belte. Lumbosacral belte brytes rundt nedre del av ryggen og hindrer bevegelse ved å sette press mellom hoftebenet og sacrum. Sacrum er bein i bunnen av ryggraden.
Hva er en Corset Back Brace?

Korsett brace kan være enten kort eller lang. Det avhenger av behovet til pasienten om hvorvidt legen foreslår en kortere korsett eller en lengre. En kortere korsett brukes vanligvis for lavere ryggproblemer og smerter mens den lengre strekker seg inn i midten av ryggen. De er vanligvis ment å gi den tilbake streng støtte, som strekker seg nedover for å dekke en del av setet for ekstra støtte. Spennene er vanligvis metall for å gi ekstra støtte.
Rigid bukseseler

En stiv brace er som det høres ut. Disse er bukseseler som gir ubøyelig støtte for ryggen når ingen bevegelse er nødvendig. Det er tre hovedtyper av stive tannregulering, den William, stolen ryggvarmer og Raney fleksjon jakke. Disse hjelper til å eliminere snu av ryggraden, bøying og sideveis bevegelser. Disse tannregulering har vanligvis spenner og stropper til og med band som strekker seg over mid-del og thorax-regionen i ryggen for all den ekstra støtten som trengs.
Støttende bukseseler

støtte bukseseler er bukseseler som hjelper fordele trykket og vekten over hele ryggen uten at ett bestemt område for å ta byrden av vekt. De er ment for å stabilisere ryggraden fra nakken til thorax-regionen og er oftest laget av plast. En løfte belte er en støtte som brytes rundt thorax-regionen for å støtte mid-back for løfting. De fleste ganger, vil stroppene på kryss og tvers over skuldrene for å gi skuldrene støtte. Folk som jobber i en jobb der løfte er et krav, kan bli pålagt å ha en.
Hensynet til Back Støtter
p Hvis du har lidd en ryggskade, det er viktig å få tilbake sjekket av en lege. Mange ganger, vil folk anta det er en mild vri eller trekke av ryggen når det kan være mye mer involvert. Problemer med ryggen må være røntget, eller har en MR eller CT gjort for å se omfanget av skaden. Ikke alle rygg problemer kan tas vare på med en ryggstøtte, og hvis det kan, bør legen være en å bestemme hvilken type seler ville gagne deg best.

helse

· Er en skarp smerte i magen et hjerteinfarkt? 
· Bivirkninger etter Depo Provera 
· Fordeler med bukspyttkjertelen enzymerstatningsbehandling 
· Hva er noen enheter som brukes av døve? 
· Hvordan å gi opp røyking 
· Medisinstudent Training Tools 
· Micardis Plus bivirkninger 
· Hvordan sjekke en elektronisk sigarett Battery 
· Valg av tannlege er svært avgjørende 
· Aktiviteter og enheter for Long-Term Care Beboere