The Best Over the Counter Back Pain Relief

Ryggsmerter rammer millioner av mennesker over hele verden, enten det er akutt eller kronisk, lavere middelklasse eller øvre ryggsmerter. Det kan være flere medvirkende faktorer, blant annet stress og skader, og mange mennesker ser til reseptfrie legemidler for kortvarig lindring. Det er ingen perfekt narkotika for å kurere problemet, men det er viktig å oppsøke lege og finne den beste behandling for å bidra til å dempe smerten. Paracetamol, også kjent som Tylenol

Paracetamol er mest sannsynlig den mest effektive reseptfrie medisiner for ryggsmerter, i henhold til "Medisiner for ryggsmerter og nakkesmerter" av Peter F. Ullrich, Jr, MD Tylenol er den mest kjente merkevare av paracetamol.

Paracetamol lindrer smerte ved å målrette hjernens smerte reseptorer. Det har også noen bivirkninger, i motsetning til enkelte smertestillende midler, noe som kan rokke magen eller føre til avhengighet. Sørg for å bare ta den anbefalte doseringen, som høye doser kan føre til lever-og nyreskader.
Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler

NSAIDs kan være effektive i behandling av ryggsmerter fordi de arbeider for å redusere betennelse. Avhengig av pasientens situasjon og diagnose, ulike medisiner anbefales.

Noen hyppigst forskrevne medisiner er Ibuprofen (f.eks advil, motrin) og Naproxen (f.eks Aleve), som begge arbeider for å redusere betennelse. Ibuprofen er ofte anbefalt for mild ryggsmerter og stivhet. Naproxen har en høyere forekomst av gastrointestinale bivirkninger enn Ibuprofen.

Vær forsiktig med disse medikamentene, som noen kan ha virkninger på magen, blod og hjerte. Det er best å konsultere med en lege og lese medisiner 'advarselskiltene.
Kombinere to Medisiner

Noen sier at å ta en anti-inflammatorisk narkotika er best gjort over en tidsperiode for å bygge effekten av medikamentet. Også noen leger anbefale å ta paracetamol og en NSAID på samme tid for å finne bedre smertelindring. Hver stoffet har sine fordeler og sine bivirkninger, men til slutt NSAIDs og paracetamol er de beste to typer over disk medisiner for tilbake smerte lindring. Enten tas alene eller sammen, vil disse stoffene arbeide for å redusere betennelser og lindre smerte.

helse

· Kolesterolnivå og forholdstall er kolesterol tall Forvirrende deg? 
· Medisinert Whitening Products 
· Tegn på en blødning sår 
· Hvordan Care for en brukket kjeve 
· Prowhitesmile.com: Hva er i Teeth Whitening Products 
· Oksygenering Behandling 
· Hva er behandlingen for Advanced Lung Cancer? 
· Hvordan bruke Onion Juice å behandle høyt kolesterol 
· Kan forkalket Livmor fibroids være ondartet ? 
· Tubal graviditet symptomer