Hvordan gjenkjenne tegn på en Klemt L5 Nerve

Ryggmargen er det sentrale knutepunkt for de store nerver som går fra hjernen til kroppen. En skade på ryggmargen kan være svært smertefullt og ødeleggende . Klemte nerver er betegnelsen som brukes for personskader eller skader på nerve avslutninger forårsaket av nerve blir komprimert , innsnevret , eller strukket. En klemt nerve på " L5 "-regionen refererer til en skade i den femte ryggvirvlene i korsryggen av ryggraden, som ligger i den nedre del av ryggen . Instruksjoner
en

Finn ut om du har svakhet i musklene som hever foten og stortåen . De L5 nerver forsyne nerver i beina . En klemt nerve i denne regionen av ryggraden fører generelt svakhet i musklene i den regionen.
2

forsiktig klemme eller gni toppen av føttene for å fastslå om de er nummen . En klemt nerve i L5 tendens til å forårsake nummenhet på toppen av føttene .
3

Hold føttene stille og se etter tegn på prikking eller brennende eller noen følelse som minner om følelsen "pins og nåler "i føttene . Klemte nerver , i tillegg til muskelsvakhet og nummenhet , forårsake prikking ligner på den følelsen du får når en hånd eller en fot " sovner ".

helse

· Eye Contour Serum Fjerner Skjemmende Eye rynker 
· Alternative metoder for levering av Chemo
· Hvordan identifisere belastningsskader i knærne 
· Spørsmål til Spør for Adult Day Care 
· Utvinning fra korsryggen Fusion Kirurgi 
· Effekter av steroider på en økende mengde 
· Hvordan å drepe bakterier på Dishes
· Nyresykdom og Natural rettsmidler for nyre problemer 
· Hvordan forbedre elastin 
· Administrerende hørselshemmede ansatte