Tegn og symptomer på fugleinfluensa av menneskehandel

The H5N1 fugleinfluensa-viruset, bedre kjent som fugleinfluensa, først dukket opp i 1997 i Hong Kong, men noen forskere mener at spanskesyken epidemien i 1918 kan ha vært en versjon av fugleinfluensa. Titalls millioner av fugler har dødd av fugleinfluensa, og mange mennesker har kontrahert det også, med noen dødsfall. Bird Flu Symptomer

Bird influensa symptomer ligner symptomene på vanlig influensa virus. Symptomene inkluderer feber over 100,4 grader Fahrenheit, en sår hals og hoste som kan være enten tørr eller produktiv. Andre symptomer er muskelsmerter, sykdomsfølelse, rennende nese og hodepine. Et annet vanlig symptom er utseendet av en øyeinfeksjon som konjunktivitt. Noen ganger konjunktivitt er den eneste åpenbare symptom på fugleinfluensa. Legene mener at inkubasjonstiden for fugleinfluensa til å være mellom to og ti dager.
Komplikasjoner av Bird Flu
p Hvis fugleinfluensaen ikke er vellykket behandlet i tide, mer -alvorlige symptomer kan utvikle seg. Respiratoriske komplikasjoner og symptomer inkluderer lungebetennelse og akutt åndenød. Disse luftveissymptomer er ofte, men ikke alltid, ledsaget av kvalme, diaré, oppkast og nevrologiske endringer.

Betennelse i hjernen og hjertet kan også forekomme, som kan organsvikt og sepsis. Noen av disse komplikasjonene er potensielt dødelig, og fugleinfluensa har en overlevelse på bare 50 prosent, så hvis du har disse symptomene og tror at du har vært utsatt for fugleinfluensa, bør du gå til lege umiddelbart.


Unngå Bird Flu
p Hvis du reiser til et område der fugleinfluensa eksisterer, ta enkle forholdsregler for å beskytte deg selv. Unngå gårder og markedsplasser der ville eller tamme fugler kan være, og spesielt unngå ender, kylling og gjess. Vask eggene før du bryter dem, og vask hendene etter håndtering rå egg. Unngå mat som inneholder rå egg. Vask hendene før og etter håndtering rå fjærfe og vaske bestikk og skjærebrett som kommer i kontakt med fjørfe. Stek alt fjærfe ved høye temperaturer for å drepe fugleinfluensaviruset og unngå å spise kokt fjærfe.
P Hvis du mener at du har blitt utsatt for fugleinfluensa, overvåke deg for mulige symptomer for syv dager. Gå til legen hvis du viser noen symptomer, og sørg for å la ham få vite om du har besøkt noen frilufts-markeder eller gårder hvor det var fugler, eller hvis du har vært i en del av verden hvor et utbrudd av fugleinfluensa er tiden oppstår. Legen kan administrere en blodprøve som vil gi deg foreløpige resultater i omtrent fire timer.

helse

· Hjem rettsmidler for tørr hud i Dogs 
· Finne ut mer om Acai bær 
· Hvordan finne ut om legen har en suspendert lisens 
· The Best Protein Foods 
· Hva er Subutex? 
· Bananer og irritabel tarm syndrom 
· Hvordan bruke en Infant Albuterol inhalator 
· En kort oversikt over En nybegynners S Vekttap Program 
· Magesår Informasjon 
· Dietter for å kontrollere IBS