Sigd Cell Treatment

Sigdcelleanemi er en blodsykdom tilstand forårsaket av defekte blodlegemer som endrer formen på normalt avrundede celler i sigd former. Disse cellene ofte tilstrekkelig blokkere blodstrømmen gjennom kroppen. Sterke smerter og anemi, en kronisk tilstand forårsaket av mangel på røde blodlegemer (som frakter oksygen til alle celler, vev og organer i kroppen) er vanlig. Blodprøver diagnostisere sigdcelleanemi, og flere behandlinger er tilgjengelige, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden, for å bidra til å forlenge levetiden. Medisiner

Personer med diagnosen sigdcelleanemi ofte oppleve smerte, men mild over-the-counter medisiner som paracetamol og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler blir ofte foreskrevet for å håndtere slike saker. Imidlertid kan et medikament kalt hydroksyurea være nødvendig, og det bidrar til å redusere smerte forårsaket av utilstrekkelig oksygenert blod. Stoffet tas daglig.
Bone Marrow Transplant

I noen tilfeller kan en beinmargstransplantasjon være effektive i behandling av sigdcelleanemi, selv om de er vanligvis tilbys til unge pasienter som har et nært donor kamp.

Hydration

Fluids oppfordres i behandling av sigdcelleanemi fordi tilstanden fører til dehydrering i mange individer. Væsker er oftest tatt av munnen, men for dem som opplever alvorlig smertefulle episoder, kan IV (intravenøs) væsker bli tilbudt på et sykehus.
Nye behandlinger

Genterapi studier pågår i dag for å avgjøre om normale gener satt inn i beinmargen av personer diagnostisert med sigdcelleanemi kan vise seg gunstig. Studier er også i gang for å ytterligere studere det defekte genet som forårsaker sigdcelleanemi å avgjøre om endringer kan gjøres i genet for å deaktivere deres evne til å utvikle, formere seg og vokse.

helse

· Client Care Etter mastektomi å hindre smitte 
· Hvordan Thin Compound W 
· Ulike Nursing Degrees Tilgjengelig 
· Årsakene til døvhet i Babies 
· Test for macula degenerasjon 
· Definisjon av Hospital Akutt Care 
· Helse virksomhetsplaner for Toddlers
· Dietter for personer med høy risiko for diabetes 
· Hvordan du velger Sikker Foods for en Acid Reflux Diet 
· Billige Urbane Scrubs er en venn i kampen mot fiendtlige bakterier