Sigd celle Cures

sigdcelleanemi er en arvelig, livslang blodsykdom som primært rammer individer av afrikansk, Middelhavet, Midtøsten og spanske avstamning. Sigdcelleanemi oppstår når en person har to gener for sigdcelleanemi, en fra hver av foreldrene. Som et resultat av røde blodceller er mindre fleksibel og mer klebrig, og utvikle en halvmåne figur som fører cellene til å klumpe seg sammen, noe som hindrer transporten av oksygen gjennom kroppen. Benmargstransplantasjon og ulike behandlingstilbud kan inneholde sykdommen. Benmargstransplantasjon

Den eneste mulige kur for sigdcelleanemi er en benmargstransplantasjon. Tradisjonelt har benmargstransplantasjon ikke vært en ideell løsning - de er farlig, kan resultere i død, er ikke alltid vellykket, og det er vanskelig å finne en donor. Nylig har imidlertid forskere oppdaget en høy suksessrate foreligger når donor er et søsken som ikke har sigdcelleanemi. Leger ved Children Hospital har også funnet at redusert intensitet condition, som innebærer mindre cellegift og stråling enn tradisjonelt brukt, resulterer i en suksessrate på rundt 70 prosent, og det er mindre farlig og livstruende komplikasjoner enn vanlig.


Treatment Options

Vanligvis leger behandler sigd-celle pasienter fokusere på å behandle betydelig smerte, noe som skjer når sigd cellene klumpe seg sammen, lindre symptomer og forebygge komplikasjoner. Medisiner er ofte brukt for personer med sigdcelleanemi. Penicillin er regelmessig foreskrevet, spesielt for små barn, for å hindre livstruende infeksjoner. Over-the-counter og reseptbelagte smertestillende midler er brukt i løpet av en smerte kriser. Hydroxyurea er ofte brukt for å forhindre smerte kriser i adults.During en betydelig angrep, kan en pasient bli gitt en blodoverføring og utstyrt med ekstra oksygen for å lindre symptomene.
Forskning

Leger er forsker mer effektive måter å kurere sigdcelleanemi ved hjelp av tradisjonelle midler, som benmargstransplantasjon forskning. Eksperimentelle studier med genterapi og stamcelleforskning har også vist promise.Some forskning er fokusert på å fjerne genet som forårsaker sigdcelleanemi og erstatte den med et normalt gen. Muligheten for denne vaksinen er fortsatt langt frem i tid, however.In sent i 2007, rapporterte forskerne at de hadde kurert mus av sigdcelleanemi ved hjelp av hudceller som hadde blitt forvandlet til stamceller. Det er mer forskning må gjøres før dette er et alternativ å kurere sigdcelleanemi i mennesker.

helse

· Leddgikt rettsmidler og naturlige behandlinger som er verdt å prøve 
· Hvordan fikse en Verizon Razzle som fryser Up
· Breast Cancer Prevention og Natural Hjem Rettsmidler For Breast Cancer 
· Flaxseeds bør være en viktig del av ens Sunt kosthold 
· Symptomer på blodpropp i lysken 
· Hvordan bruke eteriske oljer for å behandle mindre Burns 
· Hva Årsak Tinnitus og hva kan kurere det. 
· Hvordan behandle høye nivåer av kortisol som forårsaker fedme 
· Hva er konjugert linolsyre brukes til? 
· The # 1 måte å miste cellulitt