Alvorlig Hyperglykemi Symptomer

hyperglykemi, eller høyt blodsukker, er en tilstand som rammer mange mennesker, spesielt de med diabetes. Andre personer uten diabetes kan utvikle kortsiktige hyperglykemi fra en sykdom, for mye trening eller andre påkjenninger. Urin og Sugar

De vanligste symptomene på hyperglykemi er vannlating eller blodsukker problemer. Hvis en lege finner blodsukkernivået til å være høy eller finner en stor mengde sukker i urinen, dette er symptomer.
Andre vanlige symptomer

Noen andre symptomer felles for mange mennesker med høyt blodsukker er en økning i tørste og hyppig vannlating. Noen mennesker kan finne de har en økning i appetitt.

Mindre vanlige symptomer
p Det er noen tegn på hyperglykemi som ikke er fullt så vanlig. Disse symptomene er uskarpt syn, tørr hud og følelse trett.
Ketacidosis

Uten behandling kan hyperglykemi utvikle seg ketacidosis, en livstruende tilstand som betyr at du ikke lage nok insulin. Symptomer på ketacidosis er primært tørr munn og oppkast. Pusten kan lukte fruktig.
Behandling

En enkel behandling for hyperglykemi er trener, noe som fungerer for mange mennesker. En annen plan er å snakke med en kostholdsekspert for å se hva slags mat kan føre til høyere blodsukkernivå. Til slutt, kan en lege endre mengden av medisiner eller insulin du tar.

helse

· Slik utfører Heimlich manøver på et gravide 
· Beskrivelse av Gravende Wolf Spider 
· Hvordan gjøre Eyeball Øvelser 
· Prescription Diet Legemidler for å spørre legen din om 
· Hvorfor bør du gå for graviditet massasje? 
· Slik har huden av en atten år gammel 
· Muskel Knots Back Pain 
· Viktigheten av å fjerne sminke At Night 
· Vekttap Camps i Storbritannia 
· Gode ​​tips om hvor å handle for den beste kvaliteten vitamintilskudd Online