Hva er de tre delene av en Finger Joint?

Hver av de fire fingre i en menneskelig hånd har tre ledd. Hånden inneholder 27 bein, åtte av dem i håndleddet. De metacarpal bein, som utgjør håndflaten, inkluderer fem bein. De fem fingre og tommel count for de resterende 14 bein. Finger leddene har forskjellige navn. Hånden festes til armen ved håndleddet felles, eller carpus. Carpometacarpal Joint

Hver finger festes til håndflaten eller metacarpal av sin carpometacarpal joint eller knoke. Knokene lar fingrene til å bøye. Knokene eller CMC leddene i fingrene er nummerert for fingrene. Du starter nummeret navngi med den første fingeren ved siden av tommelen. Denne finger er festet til hånden ved den første CMC felles. Den fjerde CMC joint forbinder fjerde finger, eller pinky. CMC av tommelen er tydelig forskjellig fra CMC av de fire fingre.
Interfalangeale Skjøter

Fingers er falanger. Falanger har tre seksjoner, den proksimale Falangistpartiet, midten eller middels Falangistpartiet, og den distale Falangistpartiet. Den proksimale Falangistpartiet (første segment av fingeren) for tilkobling til den hånd av CMC felles. På toppen av den proksimale Falangistpartiet er den proksimale interfalangealledd felles. Denne felles forbinder den proksimale Falangistpartiet bein til midten Falangistpartiet bein. Hvert av disse ledd er oppkalt etter nummeret på fingeren. For eksempel, har den første finger ved siden av tommelen det første proksimale interfalangealledd felles. Den andre fingeren på hånden har den nest proksimale interfalangealledd felles, og så videre.
Middle Falangistpartiet

Den midterste delen av fingeren kalles midten Falangistpartiet. Hver midtre phlanage er formelt navngitt med antall av finger, en til fire. Den midterste Falangistpartiet har to leddene på det. I bunnen eller nedre ende av den midtre Falangistpartiet er den proksimale interfalangealledd felles. På toppen av den midtre Falangistpartiet er den distale interfalangealledd felles. Den distale interfalangealledd felles forbinder toppen av midten Falangistpartiet til den distale Falangistpartiet.
Distale og Proximal

distale og proksimale interfalangeale leddene er like i design. Distale leddene er mindre enn proksimale leddene, men fungerer på samme måte. De sener, leddbånd og nevroner festet til finger leddene koble i en forseggjort system går gjennom hånden og håndleddet til armene. Bevegelsen av disse leddene skjer gjennom kroppens kommando av muskler, sener og leddbånd. Leddene er utformet for å arbeide utelukkende på kommando av muskulaturen i hånden.
Likheter og forskjeller

interfalangeale og metacarpal leddene er begge i stand til fleksjon og ekstensjon . Fleksjon er bøyd. Den lar deg slå fingrene ned og bort fra håndflaten å forstå. Extension er retting av fingrene for å holde dem i et fly med håndflaten. I tillegg er de metakarp leddene tillate en andre bevegelse som interfalangealledd leddene ikke kan. Knuckles eller CMC ledd tillate bortføring og adduksjon. Bortføring er spredning av fingrene fra hverandre. Adduktion er bringe av fingrene sammen.

helse

· Nevrologiske bivirkninger av Concerta 
· Alle trenger noen vitaminer! 
· Teknologi i Pediatric Nursing 
· Hvorfor Eye styrkeøvelser er avgjørende for Natural Vision forbedring 
· Slik Spot Tegn på åreknuter 
· Ozon Behandling for Hulrom 
· Validerte Screening Verktøy for Substance Abuse i Ungdom 
· Hvordan finansiere Dental Skallfasetter 
· Utviklingsstadier av en ett år gammel 
· Forskjeller mellom Spotting & mensen