Hvordan finansiere Dental Skallfasetter

Dental skallfasetter kan være en betydelig investering, spesielt hvis du tar i betraktning at mange tannhelsesekretærer forsikring planer vurdere dem rent kosmetisk, og ikke tilbyr dekning. Hvis du er en god kandidat for tannhelsepersonell veneers og er sikker på at investeringen er verdt det, er det noen alternativer tilgjengelige for å hjelpe deg å finansiere prosedyren. Instruksjoner
en

snakke med tannlegen din om muligheten for å sette opp en betalingsplan. Mens de fleste tannleger foretrekker forskuddsbetaling, kan de akseptere månedlige utbetalinger hvis de kjenner deg godt, eller hvis du godtar å foreta en forskuddsbetaling på prosedyren.
2

Charge den til ditt kredittkort. Velg et kort som tilbyr lave renter, eller registrere deg for en ny en som belaster ingen interesse for de første seks månedene av bruk. Bare sørg for å betale tilbake hele beløpet over at seks-måneders periode.
3

vurdere å gå utenlands. Medisinsk turisme har utvidet betydelig de siste årene, og det nå omfatter kosmetisk tannbehandling, også. Top-of-the-line tannklinikker i Asia og Midt-Østen (spesielt Thailand, Dubai og Hong Kong) tilbyr dental skallfasetter til priser langt lavere enn du ville finne i Amerika. Bare sørg for at du kontrollere legitimasjon og erfaring fra de involverte. Mange hører til ADA eller lignende organisasjoner, og har partnere i USA eller Europa.
4

Finans tannhelsepersonell veneers gjennom et selskap som Care Credit (se Resources nedenfor). Care Credit tilbyr lav rente finansiering så lenge du har en god kreditt historie og er i stand til å foreta regelmessige betalinger.
5

Velg harpiks skallfasetter løpet av keramiske seg hvis penger er et problem. Siden harpiks skallfasetter er tre til fire ganger billigere enn porselen seg, kan de være det beste valget for deg hvis du ikke er kvalifisert for økonomisk bistand og ikke ønsker å vente med å få skallfasetter gjort.


helse

· Thymus utvidelse 
· Hva er Botox brukes til? 
· Billig måte å holde vekten nede 
· Herpes Simplex 1 hos barn 
· Ridning for autistiske barn 
· Hjemmelaget Aromaterapi Scent inhalator 
· Alvorlig Acid Reflux Symptomer 
· Slik sender du inn en medisinsk forsikringskrav 
· Hvordan du flytter noen inn og ut av en rullestol 
· Oksykodon Vs. Oxycontin