Hvordan Tape Sprukne Ribs

Skader i ribbeina produsere nesten uutholdelig smerte. Forskjellen mellom en sprukket rib og en brutt man kan bare defineres som differansen av smerte grad mellom dem. Et sprukket rib vil føre til intens smerte når du nyser eller hoster, tar brå bevegelser og selv puste. I "gamle dager", sprakk og brukne ribben ble tapet i den tro at dette ville øke stabiliteten og redusere smerte. Men vær advart om at mange leger ikke tape eller bind ribbeina lenger fordi det hindrer dyp pusting, noe som kan føre til lungebetennelse eller lunge kollaps. Lese følgende retningslinjer for å lære hvordan å behandle en sprukket rib. Du trenger
Klut strimler eller atletisk bindende klut
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for hva som er galt er en sprukket rib. Symptomer på en sprukket rib (er) kan omfatte mild til alvorlig smerte. Det kan være smertefullt å puste. Hvis du må bryte ribbeina for å lindre smerten, ikke pakk for tett, og fjerne bindinger innimellom for å ta et dypt åndedrag en gang i timen eller så. Strimler av tøy eller atletisk wraps (den typen som brukes til å pakke boxer hender) kan brukes.
2

Plasser en stripe av binding over skadde ribbein. Har den skadde puster så mye luft som mulig, og deretter, med start på den ene siden av brystkasse, komplett rundt kroppen med wrap en eller to ganger. Du kan enten feste bindingen (på uskadde side) eller fortsette å bruke samme lengde for Trinn tre.
3

Gjenta pakkeprosessen under den skadde ribbein. Noen mennesker bruker et åttetall, design fordi det vil holde sin posisjon bedre.
4

Besøk en legevakten umiddelbart puster i det hele tatt begrenset, da dette kan føre til kortpustethet og mangel på oksygen til vitale organs.Cracked ribbeina kan ikke dukke opp på en x-ray, men en lege vil trolig behandle skaden som en pause. Han eller hun kan foreskrive smertestillende eller foreslå over-the-counter smerte medisiner for å håndtere smerte og ubehag.
5

Vær tålmodig. Sprukne ribbeina vil leges på egen hånd. De trenger ikke å bli tapet eller pakket som nevnt ovenfor. De som lider av en sprukket rib må være tålmodig, som det tar rundt seks uker for en sprukket eller knust rib å helbrede. Beskytt den skadde området og gi den nok hvile. Den helbredende prosessen kan gjøres lettere ved å ta et dypt åndedrag en gang i timen for å holde lungene fri. Selv om dette kan forårsake ekstremt ubehag, er det den beste måten å forebygge tette lunger som fører til lungebetennelse.

helse

· Hva er de former for Restless Leg Syndrome? 
· Moringa frø fra Miracle Tree Of Life 
· Symptomer på anemi hos voksne 
· Finger Sirkulasjonsproblemer i Children
· Hva er Prinzmetals Angina? 
· Definisjon av Epidemiology 
· Din Stress Buster kan være midt i kjøkkenet ditt ... 
· History of Filter sigaretter 
· UVB Lamper for psoriasis behandling 
· Hvorfor vi bør ta vare på vår helse