Hvordan oppdage Developmental dysplasi av hoftene

Developmental hofteleddsdysplasi er et begrep som brukes for å beskrive en rekke forhold som påvirker hofteleddet. Milde tilfeller av utviklingsmessige hofteleddsdysplasi er når musklene og senene rundt hofteleddet er løsere enn vanlig slik at femur å bevege seg rundt i hofteleddet mer enn normalt. I alvorlige tilfeller av utviklingsmessige hofteleddsdysplasi femur er i stand til å komme delvis ut av hofteskålen. Risikofaktorer for for utviklingsmessige hofteleddsdysplasi inkluderer en familie historie av tilstanden og en baby posisjon i livmoren. Så, hvordan kan du fortelle om din unge barn har utviklingsmessige hofteleddsdysplasi? Testing av hofteleddet er vanligvis utføres rett etter fødselen, men, hvis noen grunn du finne deg selv lurer på om barnet ditt kan være lider av DDH som kan ha vært savnet av legen, og deretter følge trinnene nedenfor for å prøve og kjenne det. Instruksjoner
Oppdager It In Your Young Child
en

ta hensyn til symmetrien i barnets ben. Hvis det ene beinet ser ut til å være kortere enn den andre så vil du kanskje å ta barnet til en lege for å bli undersøkt for DDH. Dersom barnet er å vandre deretter en forskjell i lengden på bena kan bli lagt merke til fordi barnet går på tærne av en fot med hælen sin stadig opp fra bakken som en måte å kompensere for forskjellen i benlengde.

2

Se etter ekstra ruller av fett på innsiden av låret. Alle elsker de deilige ruller av fett som dekker en babyens ben, men ekstra ruller av fett på innsiden av låret kan være en indikator på Developmental hofteleddsdysplasi.
3

Notice hvis en hofteleddet beveger seg annerledes enn de andre hofteleddet. Hvis bare én hofteleddet er påvirket av utviklingsmessige hofteleddsdysplasi så du kan være i stand til å oppdage det ved å merke en forskjell i måten de to hofter flytte.
4

Spør deg selv om barnet ditt er Turgåing med halting eller vralte.
Hva gjør du hvis du mistenker at barnet ditt har det
5

Gjør en avtale med barnets fastlege. Det er viktigere enn du ikke prøve å behandle tilstanden på egen hånd for å hindre hofteleddet fra å utvikle unormalt.
6

Følg instruksjonene som barnets lege gir deg nøye. Når det gjelder behandling av en abnormitet i en felles, spesielt en joint like viktig som hofteleddet, er det alltid bedre å spille det så trygt som mulig. Du bør følge instruksjonene som barnets lege gir deg, med hensyn til behandling av hofte, nøye. Noen ganger DDH kaller for barnet å bære leg bukseseler å løse problemet, noen ganger et barn kan trenge kirurgi etterfulgt av fysioterapi for å korrigere sin hofteleddet. Enten barnet ditt er i en støpt eller leg bukseseler, vil det absolutt være spesielle vaskeanvisningen at du må følge.
7

Vær tålmodig og vet at du gjør det rette for barnet ditt i sørge for at de får behandling for dette problemet. Det kan være vanskelig å sitte og se barnet gå gjennom de nødvendige kirurgi eller se dem sport klumpete leg bukseseler, særlig i så ung alder, men det er best at du husker at ved å få dem den nødvendige behandlingen du lagrer dem mye av smerte nedover veien.

helse

· Reduser Betente Kviser, Opplev en sunn Appeal 
· Anbefalinger for Low-Fat dietter 
· Ear Smerter hos voksne 
· Funn av Linus Pauling 
· Kiropraktikk Therapy for alle dine Spinal Problemer 
· Hvordan resirkulere partielle proteser 
· Hvordan gjenkjenne hjerneslag Signs 
· Hvordan spise små porsjoner Frequently
· Hvordan behandle muskelkramper med kinesisk medisin 
· Forskjellen mellom Phentermine & Phendimetrazine