Glutathione IV bivirkninger

Glutation har blitt brukt av mange leger for å behandle sykdommer som ødelegger neuroner, slik som Parkinsons sykdom. Intravenøs glutation kan administreres ved medisinsk personell når det er behov for å fjerne frie radikaler i en persons system. Selv om bivirkninger er sjeldne, er det spesifikke situasjoner og forhold som kan øke sannsynligheten for uønskede symptomer utvikler seg i en pasient. Funksjoner

glutation IV kan skape svært ubehagelige bivirkninger når matchet med for mye selen. Hvis en person får i selen i nivåene av 400 milligram eller mer på en dag, vil ionene fra metallet fusjonere med glutation og kan føre til hårtap, hvite flekker på neglene eller tap av følelse i vedheng, ifølge Direktoratet for giftige stoffer og Disease Registry.
Hensyn

Friske personer eller personer med nyre-og leverproblemer kan lide fordøyelsesproblemer fra injeksjon. En rapport i Journal of Nutrition viser disse effektene kan forårsake alvorlig skade på en persons system og forårsake alvorlige smerter, diaré og gass.
Betydning
p Hvis det er for mange antioksidanter i en persons blodet, kan effekten av et glutation IV dosering bli fullstendig opphevet, i henhold til Textbook of Cosmetic Dermatology. Dette betyr at en person som trenger sammensatte for en tilstand ikke kan motta ytelser fra injeksjon.
Effekter

The Aging Studies Institute sier at overdreven bruk av en glutation IV kan føre til betydelige nevrologiske bivirkninger. Stoffet kan være giftig i store doser, fører til frysninger, shakes, angst eller depresjon problemer. Bruk av dette kjemikaliet bør alltid være nøye overvåket av en medisinsk faglig.
Misforståelser

Kronisk bruk av glutation kan føre til økt toleranse for stoffet, som nevnt i Journal of Nutrition. Innen seks måneder, trenger en person flere injeksjoner daglig for å oppnå de samme fordelene som opprinnelig var til stede, som kan føre til sannsynligheten for en av de andre bivirkningene som tar kontroll over kroppen.


helse

· Hvordan Stopp Tilbakevendende gjær infeksjoner 
· Bivirkninger av Nevroblastom 
· Insekter likhet med veggedyr 
· Hva er årsakene til Senility? 
· Hvor mye koster en Kjemisk Peel Kostnad? 
· Drinker å kurere en Stomachache 
· Hvordan å telle karbohydrater med diabetes 
· Informasjon om Universal Health Care for amerikanske borgere 
· Atkins Diet Guide 
· Hvordan Stopp Remicade Behandlinger